/i/Yardım

  1. 1.
    0
    demin as tv diye bi kanal açık kalmış orada tarık mengüç'ün konuk olduğu bi programa denk geldim. adam haklı olarak unutulmuş olmaktan şikayetçi görünnmese de şikayetçi. hepimiz yaptık bu adamın elini koluna vurarak yaptığı dansı.

    bu adam istese her duygulandığımızda dilimize yapışacak şarkılar söylemeyi de bilirdi. ne şarkıcılar görüyoruz çıplak sesini duyunca bırak şarkı söylemeyi sen konuşma bile diyeceğimiz. ama bu adam eğlendirmek için bişeyler yapmış.

    farz-ı misal; tarık mengüç-ikiyüzlüler açın.
    açın açın. hepiniz kalkar oyarsınız.
    bunu en kral mekanda aç. oynamayan şeklim bozulmasın diye oynamaz sadece. o derece.
    aha şarkı da bu:
    http://www.youtube.com/watch?v=tHALQ2luVPE

    ama bu adam bi avuç dolusu çapsız kadar ilgi görmüyor. ulan adam bizi eğlendiriyor lan. kimse demesin bu adamın yaptığı şarkı beni coşturmuyor diye. içten içe kıpır kıpırsınız...

    bu adamı bi şekilde beyaza kadar çıkarmak lazım. bana yara oldu. bu adam beyaza çıkmalı.

    adam yayında söyledi emin. 2004 de beyaza çıktıktan sonra beyaza şarkı yaptım. ama o günden beri beni çağırmadığı için bu şarkıdan haberi bile yok diye.

    ulan adamdaki kadir kıymet bilmeye bak. bu adam bizden beyler. aynı bizden. içimizden amk. bu adamı beyaza çıkaralım. bu adamın reklam mı, yayın mı, satış mı, konser mi, ne gerekiyosa elimizden geldiğince yardımcı olalım.

    bu işlerden anlayanlar bi el atsın.
    ···
   tümünü göster