1. 1.
    +38 -7
    yok ataya küfür "saldırıııııınnnnnnnnn" yok allaha küfür "saldırıııııııııııınnnnnnnnn" yok feyste kürt sayfalarına "saldırııııııııııınnnnnnnn"

    arkanıza inci var diye kendinizi bi lider, bi diktatör, bi komutan olarak görmekten vazgeçin lan artık.

    bu ne dıbına koyim

    bugün dünyanın heryerinde küfrediliyor bu yazdıklarıma. aramızda hoşnut olmayanlarda var, kınayanlarda, yanlış olduğunu düşünenlerde ama dıbına koyim sen kalkıp her allahın günü yok şu sayfaya saldırınnnnnnnnn yok buraya saldırııııııınnnnnnnnn yok sevgilimi elimden aldı saldırııııııınnnnnnnn diye ortalığı toza dumana katarsan, bu işte bi yanlışlık var demektir dimi. klişe bi laf olacak ama, buraya eğlenmeye gelmiyomuyduk mına koyim. sorunlardan kaçmaya. gülmeye. güldürmeye.

    sorunlardan, tatsızlıklardan kaçmak isteyenlere, daha hassas sorunlarla baş etmeleri için onlara baskı yaparsan, yok ona küfür buna küfür ataya küfür diye o adamın canını sıkarsan, bu gerizekalılıkları "inciye eğlenmek için gelen" insanlara tekrar hatırlatırsan olmaz işte kuzum. eden etsin bırak. burası iyilik platformu değil ya da kötülüklerle savaşan süpermanvari bi amaçta gütmüyor. üç beş çapulcunun allaha, dine, ataya küfrüne karşı galeyana geliyosan atla öl dıbına koyim. hele kavgalı olduğu insanların profillerine saldırın diye başlık açanların durumu daha da vahim. az metanetli olmayı öğrenin.

    en kötüsü de ne biliyo musun, bu önemsiz saldırıları "inci sözlük" adı altında yapman. vazgeç artık. vaz--geç.

    şahsen eski saldırıları özledim aq. hatta açın lan bi başlık radyo madyo neyim ziyaret edek.

    özet : dünyayı biz mi kurtaracaz
    ···
   tümünü göster