1. 176.
    +18 -2
    Özellikle sosyalizm diyip pkkcılık yapanlara laf ettiğimi anlamayıp hala bana sosyalizmden bahsediyorsan sana daha açık konuşamam.
    Ha kendi sitelerinizde ülkeden kaçtı diyosunuz, geri döndüğümde "pardon özür dileriz kaçmamış züt olduk" diyecek misiniz? Hem de bana açılmış 2 dava varken? Siz önce "bu ülköyü yokoruz" diye milleti tehdit ederken askeri görünce altınıza sıçmamayı öğrenin.
    Ha bu arada Ahmet Kayanız, Yılmaz Güneyiniz, Redhack'iniz bunların hepsi Fransa'da özel beslenip oradan kahramancılık oynamıyorlar mıydı? Bunu da açıkla mümkünse. Amk salakları, Fransa'dan buradakilere direktif veren kansızları tutup bana mı laf ediyorsunuz? Hadi onlar erkek mi çıksınlar kimliklerini açıklasınlar. Anca senin gibi bebeleri uzaktan kumanda etmesini bilirler.
    Sevan dediğin adama gelince. Kendisinin dengesiz bir adam olduğunu siz de iyi bilirsiniz ama sırf Türklere ve Atatürk'e saydırdığı için yediği her haltı görmezden gelirsiniz. Eğer sağ partili birisi o adamın yaptıklarını yapsaydı yeri göğü inletirdiniz. Bi akplinin protestocu bir kadına "kadın mı kız mı belli değil" demesine "resmen namusuna laf etti!" derken Sevan'ın karısının kafasından aşağı kavanozda sakladığı dışkısını dökmesine "olur öyle şeyler, fikirlerine bakmak lazım" demeniz de bundandır. Ha şimdi söyle sizin birilerini peygamber belleyip peşinden gözü kapalı gidenlerden ne farkınız var? Topluca şahsıma saldırmanızın sebebi ezberlediğiniz ve ihtiyaç olduğunda kopyalayıp yapıştırdığınız "kutsal fikirlerinize" laf etmem değil mi?
    ···
    1. 1.
      +3
      Üşüyoruz reyiz. Nerelerdesin.
      ···
    2. 2.
      0
      Taharet Dershanesi'nde okumanın ayrıcalığı içindeyim
      ···
    3. 3.
      -1
      Amk biri fikirsel bir olay, bir söz ve tanımadığın kişiye yapılan bir söz. Öbürü ise adamın kendi karısına yaptığı davranış. Adam sözü ile zihniyetini belli ederken sen adamın davranışından ne tür bir zihniyet çıkarımı yapabilirsin aptal huur evladı. Ağır saçmalamışsın. Konuyu bilmiyorum sadece gördüğüm bir şeye cevap yazdım mal aq.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster