/i/Tespit

  1. 626.
    +3 -1
    giyindim ve evden çıktım. kendimi o gece çok beğenmiştim. ukalalık gibi olacak ama. tatlı aldım ve evin kapısını çaldım. çocukları açtı. tatlı bi çocuktu oda.. abi hoşgeldin dedi ve notorious abi geldiiiii diye bağırarak haber verdi içeri..

    o sırada ev sakinleri çıktı ... abi çok sıcak karşılamıştı beni. vay koçum dedi. çok hareketli başlamışsın dedi gülerek. öyle asarım keserim moduna girmedim. çekingen çocuk tribinede girmedim. dosta güven düşmana korku veririm dedim.bu sloganı bilirsiniz heralde. milf hatunuda öptükten sonra hadi içeri geçelim dediler. biraz geç kalmıştım galiba herşey hazırdı.

    Sofrada yok yoktu. binbir çeşit meze, balık.. meyve tabakları.. ve orada duran 70 lik kırmızı şarap.
    milf hatun siz ne yapmışsınız böyle ya dedim. bakın benim bünyem böyle güzel yemeklere alışkın değil, yemek sonrası hastaneye zütürmek zorunda kalabilirsiniz deyince ... abi dedi ki ;valla notoriouscum ikimiz birden gideriz bende alışkın değilim böyle şeylere, milf ablan senin için hazırladı.ben yalvarsamda pek uğraşmaz böyle dedi.

    Evet beyler kadın benim için özenmişti. bilmiyorum belki kibarlık olsun diye söylemişti ama o kral sofrasıydı resmen.. hazırlanmak için bütün gün uğraştığı kesindi..

    Gecemiz çok keyifli geçti. eski anılar, tanışma hikayeleri, adamın kendi okul yılları falan, futbol muhabbeti.. şarabı içtikçe daha güzel görünüyordu gözüme ama sadece kaçamak bakışlarla bakabiliyordum. hararetli bi sohbetin içindeydim ve davet edildiğim evin eşine bakmak hoş olmazdı doğrusu.
    ···
   tümünü göster