/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    0
    karşı çıkanlara terörist damgası vuracak kadar sefil huur çocuklarıyla buraya münakaşa yapıyoruz.

    karşı çıktım terörist dendi kürt dendi komünist dendi. ben bunlardan biri değilim. Ben bu ülkenin her toprağını bilirim. çok şey gördüm çok yer gezdim çok insanla konuştum. boş değilim yani ayrıca gerçek düşüncem bu olduğu için bunları konuşuyorum karı kız tavlamak için diyen huur çocuğuna burdan selamlar. (gibimle düşünmem asla)

    bir tarafın haksız olduğunu söylediğin zaman diğer tarafa hak verdiğini düşünecek kadar aciz muallakler burada yuvalanmış.(azıcık geniş düşünün geniş)

    kimse haklı değil. hele ki siz hiç değilsiniz. elinizde onlarca masum insanın kanı var. bir o kadar da suçlu insanın kanı var. suçluların kanı ne zaman masumların kanını örter olmuş ? onların durumu da sizinle aynı. iki tarafta birbirlerinin ellerdeki masum kanı görmeye devam ettikçe yani suçlarını kabul etmedikçe bu savaş sürecektir. azıcık dikkat ederseniz herkes ölen masumlardan hesap soruyor. nefretin sebebi her zaman masum kanından gelir.

    insan olmak bu coğrafyada yetmiyor malesef. yetersiz kılan da sizlersiniz aslında hepiniz. hepimizin nefretle dolmasına sebebiyet veren de sizin bu eblek anlayışınızdır. aşağılık önyargınızdır.

    ve gibtir git dağda çatış dediğim arkadaş. sana bunu diyorum çünkü sizin yeriniz orası. onları öldürmesi gerekenler sizlersiniz. çünkü sizin gibi muallakler birbirlerini sıfırlamalı. bana gelince asla dağa çıkmam çünkü hak verdiğim taraf yok.
    ···
   tümünü göster