/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    yorum.
    evet beyler bilen bilir, kızların duygusuz, bencil kevaşeler olduğundan her fırsatta bahsederim. tecrübelerime ve etrafımdaki kişilerin tecrübelerine dayanarak söylüyorum bunu.
    öncelikle şunu okumanızı rica ediyorum (bkz: yetti artık aşk meşk devrini kapatıyorum) ya da okumayın ama bu yazıyla doğrudan bağlantılı.
    kızlar çoğu duygudan arınmış varlıklardır beyler. ilişkilerde hissettikleri tek duygu ego tatminidir. onlar yalnızca egolarıyla hareket ederler. size ilgili gibi davranırlar, siz onların egolarını şişirirsiniz, ayrıca maddi olarak da semirirsiniz onları. cinsel olarak da tatmin oldular mı, başka bir şeye ihtiyaçları yoktur. Zira onlar dünya üzerindeki en bencil yaratıklardır.
    erkek muhabbetine bakın. muhabbetteki samimiyete bakın. sonra gidin bir de karı muhabbetine bakın. sürekli bir üstünlük çabası, bir sidik yarışı, alttan alttan birbirlerine laf sokmalar falan. işte bu sidik yarışında galip gelenin egosu tatmin olur, kaybedenlerin egoları zarar görür.
    Erkekler de bu ego yarışının konusudur beyler. Bizler kızlar için amaç değil, aracız. Daha zengin, daha yakışıklı, cinsel olarak daha kuvvetli erkeği elde eden kadın, hemcinslerine üstün gelir ve çevresindeki ego yarışının galibi olur. Sonra daha iyisini bulduğunda "onu elde etmeliyim, bunu zaten elde ettim" diyerek erkeğe gibtiri çekerler ve daha iyiye yönelirler.
    Bu sefer bilimsel kanıtım da var.

    --spoiler--
    Aldatan erkeklerin yüzde 48'i duygusal tatminsizlik hissediyor

    işte bu gerçek, erkeklerin sadece ciks için aldattığı mitini yıkıyor. Erkeklerin sadece yüzde 8'i aldatmalarının altında yatan birinci neden olarak cinsel tatminsizliği öne sürdü. Erkekler, eşlerinden takdir görmek, eşlerinin, çabalarının farkına varmasını istiyor.
    --spoiler--

    kaynak: mynet. ABD'de yapılan bir araştırmanın sonuçlarını yayınlamışlar.

    Gördünüz mü? duygusal tatminsizlik. erkeklerin duygusal olarak tatmin olması, günümüzdeki sidik yarışının aracı haline geldiğimizden ötürü mümkün değildir. Cicim ayları denen olayı bilirsiniz. duyguların en yoğun yaşandığı(kızların erkeği köpeği etmek için her gün farklı bir maske taktığı) ilişkinin ilk zamanlarıdır. sonrasında kadın erkeği elde eder, sözde duygular biter. kadının gerçek yüzü ortaya çıkar. bu yüzden erkek duygusal tatminsizliğe düşer. ve o cicim aylarına dönmek için kimisi partneri üzerinde çabalar(hediyeler, romantik ortamlar, sevgi sözcükleri vs.), çabaladıkça da batar. kimisi ise "sevilme" ihtiyacını gidermek için yeni ilişkilerde derman arar. o ilişkideki cicim ayları da bitince erkek, bir başka yeni ilişkiye yönelir. bu böyle gider.
    dünyanın çivisi çıkmış beyler, tavsiyem: çakın, geçin. ardınıza bile bakmayın. kızlara prim vermeyin. egolarını şişirmeyin. bırakın hemcinsleriyle birbirlerini yesinler. bırakın egoları zarar görsün.

    yansın tüm karılar
    su veren itfaiyenin hortumunu gibeyim

    özet gibin geçin beyler. sakın sevmeyin. karılardan daha bencil olun.
    ···
   tümünü göster