/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://bangkok.be.mfa.gov...dit.aspx?agencyID=1100062
  1. 1.
    +6
    gelin buraya önemli bir konu var. zaten duymuşsunuzdur 300 tane türk çin zulmünden türkiye'ye kaçmak için tayland'a gidiyor ve orada tayland polisi tarafından ormanın ortasında aç susuz halde bulunuyorlar. eğer türkiye kabul etmezse tayland'ın onları çin'e göndereceği ve kurşuna dizilecekleri söyleniyor. daha önce çin bunu birçok kez yapmış. bunun önüne geçmek için taylan'daki bangkok büyükelçisine yazıyoruz arkadaşlar.

    belki de bu türk kardeşlerimizin ölmemesi bizim elimizdedir.

    ayrıca:

    (bkz: inci ruhu konuşsun uygur türklerini getiriyoruz)

    tayland büyükelçiliği mesaj yazma kısmı aşağıdaki linkte. oraya tıklıyoruz ve şu metni yazıyoruz. hadi arkadaşlar lütfen birlik olalım.

    http://bangkok.be.mfa.gov...dit.aspx?agencyID=1100062

    metin:

    sayın büyükelçim,

    bildiğiniz üzere çin'den türkiye'ye gelmek için kaçak yollarla tayland'a gelen çoğunluğu kadın ve çocuk 300 türk kardeşimiz var. bu kardeşlerimizin aç ve susuz bir şekilde tayland'da yakalandıkları ve eğer türkiye kabul etmez ise çin'e geri gönderilecekleri söyleniyor. eğer böyle bir şey olursa o kardeşlerimizin hunhar bir şekilde katledilecekleri oldukça açıktır. türkiye cumhuriyeti büyükelçiliğimiz olarak gerek türkiye gerek tayland'daki mevkilere durumun hassasiyetinizi bildirmenizi ve bir türk vatandaşı olarak bu durumun önüne geçilmesini umuyorum.

    saygılarımla.

    edit: arkadaşlar metindeki büyük harf kısımlarını kendiniz düzelterek atarsanız daha iyi olur. burada büyük harf çıkmadığı için maalesef metin bu şekilde oldu.

    edit2: mesaj gönderen arkadaşlar teşekkürler. benden şuku ve nick6 larınızı kapıyorsunuz. elimden başka şey gelse keşke.

    edit3: imla için 31ebakla kardeşime teşekkürler.

    edit4:
    --spoiler--
    sayın inci sözlük,

    sözkonusu kardeşlerimizin durumu büyükelçiliğimizce yakından izlenmekte ve gelişmeler hakkında makamlarımıza sürekli bilgi sunulmaktadır.

    en iyi dileklerimizle,
    t.c. büyükelçiliği, bangkok
    --spoiler--

    bu da mailin capsi
    http://www.imgim.com/image/eyatyxd.png/

    bana böyle bir mail gelmedi ama 31ebakla kardeşimize böyle bir mail gelmiş sanırım.
    ···
   tümünü göster