/i/Tespit

  1. 26.
    +3
    çocuklardan sadece cihan vardı evde diğerleri yokmuş. onlar zaten pek durmazmış evde. cihanda 3.sınıf öğrencisi.bi tepside 4 değişik bardakla bize sallama çay yaptı. gayet sıcak bir ortam vardı sevmiştik birbirimizi. diğerleriyle geçen seneden sorunları varmış ve çocuklarla restleşmişler ama kontrat falan cihanın üstünde olacağı için cihan kalcakmış diğerleride kendilerine ev bakıyolarmış.pek uğramıyorlarmış zaten. yazın kira yüzünden birbirlerine girmişler falan uzun hikaye.
    Cihan aynurla kanka gibiydi. nurlada samimiydi ama en fazla bi kaç kez oturmuşlar. böyle gitar falan çalan bi tip. normalde barda falan bateride çalıyormuş. böyle bi tip işte.ama temiz yüzlü bi çocuk olsada aklıma ilk gelen şey ortamı çözdükten sonra nura sarkma olasılığının olduğuydu. eğer bu eve girmezsem nura yasaklarım bu eve girmesini falan diye düşündüm.
    Saatler geçtikten sonra içim dışım sallama çay olmuştu. bide ev dumanaltı oldu resmen herkes sigara içiyordu ama ben pekte hoşlanmazdım kapalı ortamda içilen sigaradan.bi ara balkona çıktığımda hava almak için nur geldi yanıma. kız benle ilgileniyordu ama çok erkendi bu tespiti yapmak için. bana burda olursan ikimiz içinde iyi olur sınav zamanlarında birlikte çalısırız diye yolunu yapıyordu ama işin hikaye kısmıydı o emindim ya benden hoşlanmıştı. beni yakınlarında görmek istiyordu
    ···
   tümünü göster