/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    beyler öncelikle tüm maçları yabancı bir blogtan aldığımı ve üzerinde hiç bir oynamaya yapmadığımı belirteyim . maçları ilk gördüğünüzde bu ne aq kesin yatar bu diye düşünebilirsiniz ki öyle de düşünmelisiniz çünkü adı üstünde " şikeli " kupon . Tam 2 gündür bu blogtan maç almaktayım 2 günde 200 tl ye yakın para kazandım . daha fazla da kazanabilirdim ama güvenemeyip 2 basmıştım . Ama şimdi keşke bassaydım diyorum ve hep beraber kazanalım diyerekten kuponu sizinle paylaşıyorum .

    Beyler kupon yatması halinde nick altımı küfür yağmuruna tutabilirsiniz ama eminim ki buna gerek kalmayacak ve bu başlık altında hepiniz büyük para kaldıracaksınız.

    Saat tam 15.00 de başlıktaki hareketliliğe göre kuponu paylaşıcam. Şimdiden ilginize teşekkürler.

    edit: beyler bazı arkadaşlar haklı olarak kanıt ver demişler . kesinlikle güven konusunda tereddüte düşmeleri normal neticede iddaa oynuyoruz. Kesinlik olsa zaten bu iddaa olmazdı . Ben size 100 tl atın vip gruba alayım 100 beğeni yapın maç paylaşayım demiyorum . Şahsen saat 4 te arkadaşım gelecek beraber gidecez bayiye öğrenci adam olduğum için ben de sizler gibi en fazla 10 basarım . inanmanız içinde saat 16 civarları oynadığım kuponu çekip paylaşırım. Bloğun ismini paylaşma konusuna gelince neden elimdeki madeni sizlerle paylaşayım hiç biriniz babamın oğlu değilsiniz ben bugün bu adama güvenip yine oynayacam elimden geldiğince de sizinle maç da paylaşıcam. Ama aldığım her maçı sizinle paylaşmamı beklemeyin.

    edit2: bazı aydın arkadaşlarımız gelip burda tutma ihtimali 0 falan şeklinde yorumda bulunuyorlar. Ben bügün de yarın da hep buradayım sözlükteyim . Asıl sen milletin para kazanmasına engel olursan küfürü yiyen ben değil SEN olursun . Haa bir de derbilerde şike olmaz diyen kardeşim şike futbolun her noktasına bulaşmış durumda günümüz de sporun kirli olmadığını iddaa etmek büyük saçmalıktır . Bu da benim fikrim.
    ···
   tümünü göster