1. 1.
    +1
    üstün gazetecilik başarısı olarak tam metni elime geçmiş mektuptur. bir kısmını şu şekilde tercüme ettim.

    -- spoiler --

    ben ki dünyanın her kıtasından müslümanların biatını alan , ırak ve suriye'de lübnan'ın ve britanya'nın onlarca katı geniş bir coğrafyada amerika'nın, rusya'nın ve onun içerideki ortaklarının tekerine çomak sokan, rezil ve zelil bir duruma düşüren, onlara bu dünyada rezaleti ve hezimeti yaşatan ve şu günlerde onlarca ülkeli habis ve necis haçlı seferine muarız olan, islam devleti'nin emiri, müslümanların halifesi, halife ibrahim avad bin ibrahim bin ibrahim el semerrai el kureşiyyil bağdadi'yim. sen ki abd'nin türkiye vilayetinin reisi dexersin.
    elçilerin bana pkk'nın ayn el arap'ta özerklik ilan ettiğini, senin de bu durum karşısında çaresiz ve metruk kaldığını bildirdi.
    bizim elinde tüfeği ve göğsünde imanından başka bir şeyi olmayan ve düşmanın ayaklarını temelden sarsıp başını koparan seriyyelerimiz vardır. ırak'ın anbar ilçesinde muhasaralar düzenlemekte ve bağdat ve kerbela'yı almak için hazırlık yapmaktayız. allah'ın izniyle hiçbir gazvemizden mağlup dönmedik. siz gönlünüzü hoş tutun. islam devletinin nahiyesi ayn el islam'da da, heseke'de de salibilerin yerli işbirlikçisi marksist köpeklere yer bırakmayız.

    imza: halife ibrahim avad bin ibrahim es semerrai el kureşiyy el bağdadi

    -- spoiler --
    ···
   tümünü göster