1. 80951.
    +15 -45
    karşı çıkıyorlar burayı kendilerine ibadethane olarak gören mallar . bakın fatih sultan mehmete. istanbulu, roma imparatorluğuna son vererek fethetmiştir ancak mezarı küçücük bi odadan ibaret. bakın alparslana anadoluyu fethetmiş ancak bi mezarı bile yok. ama gel gör ki başarısı tartışılır 1,65 boyundaki bi adama koskocaman mezar yapılıyor. m.kemal kaç tane savaş kazanmış olum. savaştığı tüm cephelerde ki sonuçlar ortada. çanakkale cephesinde de hiç bi artısı yok.

    şimdi can alıcı soruya geçiyorum. böyle bi adama, fakirlik içindeki halkın parası çarçur edilerek yapılan devasa mezar mı daha gerekli yoksa türkiyenin uluslararsı arenadaki itbarının söz konusu olduğu bi cumhurbaşkanlığı köşkü mü daha gerekli? bakın usa ye beyaz sarayları var, bakın rusya ya kremlin sarayı var. eee peki koskoca türkiye'ye eski gibindirik köşk yeterli miydi sizce. gereksiz bir mezara dünyanın parası harcanırken, t.c nin itibarını artıracak bi saray çok mu? hem de türkiyenin milli gelirini 250 milyar dolardan 850 milyar dolara çıkaran bi hükümet yaptırıyorsa. ve sanki bu başkan 5 sene sonra seçimi kaybettiğinde sarayı yanında zütürecek amk. chp li biri c.başkanı seçilsin. o oturacak amk sarayda. ne var bunda şimdi.

    edit:ellerinden sadece ve sadece küfür etmek ve atatürkü övmek gelen bağzı atatürkçülerin zoruna gitti doğrular. hala atatürkü gözlerinde nasıl büyütebiliyorlar anlamıyorum. hemde bilgi çağında. araştırma çağında. düşünme çağında.

    sadece eksileyip küfür ediyorlar efendim durduramıyoruz.*

    not:ha bi de anıtkabir yıkılıp yerine ağaç dikilse gelenlerin beynine oksijen giderde belki akıllanırlar. bu da bi umut işte napacan.
    not2: bi de demezler mi tüm malvarlığını ölünce devlete bağışladı diye hıammınaa ya. zaten milletin olanı millete bağışlamış amk. devasa orman çiftliği vs nasıl elde etti acabaaaa?
    ···
   tümünü göster