1. 1.
    +44 -3
    beyler bursa orhangazi üniversitesi 2. sınıfım... bilenler bilir okul ağır fethullahçıdır... çoğu okulun aksine bugün vizeleri atamızın ölüm saati olan 09:05 e denk getirmişler...
    vize sınavı saat 08:45 de başladı. normal zamanlarda çok ders çalışan biri değilim ama sırf yarın bu akp li muallakyi züt etmek için hiç olmadığı kadar ders çalıştım ve sınavımı ilk 15 dakikada tamamladım.
    siren sesi sınavın son dakikalarına denk geliyordu. çoğu öğrenci züt telaşı ile sınavı yetiştirmeye çalışırken yedek telefonu çıkarıp (hoca telefonları topladı ama yedeği bilerek elimde tuttum) siren sesi açıp , saygı duruşuna kalktım.
    bu muallak ne olduğunu anlayamadı , "evladım otur yerine burası sınıf" dedi , istifimi bozmadım tabii ki... en sonunda geldi tam 100 puanlık kağıdımı dolduramadığımı varsayarak alacaktı , başta kağıdın full olması ile şok oldu , sınav kağıdımın altına da ;
    neyzen tevfik den ;
    "işgaldeki hali unutma !
    sataşma ata'ya sebepsiz ,
    sen anandan yine çıkardın amma ,
    baban kim bilemezdim şerrefsiz."
    yazdım... sınıftan çıktım. arkadaşlar hocanın benim kağıdımı ayırdığını söylüyor ama bölüm başkanı koyu bir atatürkçü olduğu için içim rahat beyler.
    hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım , ama lavuğun suratını görmeniz gerekirdi ahahahah.
    ···
   tümünü göster