1. 126.
    -1
    haftasonu; şimdi yazcağım yerler genelde elit mekanlar ama dediğim gibi gözünüzü korkutmasın, fiyatları taksimdeki ortalama bir mekan fiyatlarından fazla değildir. önceki postlarda belirttiğim gibi bir white russian 6-7 dolar gibi bir fiyatı var.

    skybar: reservasyon fln diyebilirler girişte, isterseniz yaptırın ama ben hiç yaptırmadım. az erken giderseniz girersiniz sıkıntı olmaz. şimdiki yengenizle de burda tanışmıştım. şovları fln iyidir.

    dlux: burası da revolution'dan sonra biraz çaptan düştü diyorlar ama cidden çok kalite mekandır. ukraynanın en iyi gece kulübü ödülünü fln almıştır zamanında. içerde aşırı kaliteli hatunlar vardır, huurları da öyledir ve ona göre fiyat verirler (bkz: 500 dolar). ulan buraya ilk geldiğimde hayatımın şaşkınlığını yaşamıştım. geldik bir baktım bi ton kuyruk var millet sıra olmuş içeri girmek için bekliyor. sonra bir baktım ki bekleyenlerin hepsi kız, mini etekli, topuklu ayakkabı manken gibi kızlar sırada bekliyor. biz 3 barzo ise güvenliğin "hoşgeldiniz" cümlesi ile kızların yanından süzülüp, elimizi kolumuzu sallaya sallaya içeri girdik. yani heralde böyle bir olay başka memlekette başımıza gelemez :D mekanlar hatun kaynadığından içerideki dengeyi ayarlamaya çalışıyorlardı sanırım.

    dali park: beyler sanırım eylüle kadar çalışıyor bu mekan, kışın kapalı olması lazım. burası şu anda kiev'in yeni gözdesi. reina ayarında bir yer yani * yine fiyatlardan tırsmayın burda da normaldir. masa tutma olayı hariç tabi. masalar pahalı baya. içeride kiev'in en güzel kızlarını görebilirsiniz. yazın gidenler mutlaka uğrasın haftasonu buraya.
    ···
   tümünü göster