1. 651.
    +1
    Özgür , mustafa ve tayfunun cebinde de bıçak bulunmasına rağmen işlem yapılmamıştı çünkü onlar savunma amaçlı kullamıyoruz diyip sıyrılmışlardı malum buralar pek tekin yerler değildi..

    Herşey planladığım gibi gidiyordu olanları sessizce izliyordum , evet beyler taylandan intikamımı almıştım 10.sınıfı bana zehir eden kişi , pgibolojimi ve özgüvenimi giben kişi , geçte olsa kendime verdiğim sözü 2.5 yıl sonra gerçekleştirmiştim ve kimse durumumu ayıkmaması beni iyice rahatlarmıştı.

    Bu olayı nasıl yaptığıma gelecek olursak :
    Önce lisedeki ilk arkadaşım olan kişiyi (ahmet) görmemle birlikte planı kurmuştum , ondan gidip bizim sınıfı ihbar etmesini istedim çıkışta büyük kavga olucak diye hem de sıradan bi kavga olmucak kesici aletler falanda olucak diye herşeyi ayarladım zaten sonrası ip söküğü gibi gelicekti ve öylede oldu.

    Evet bizim tayfa 8 den 7 e düşmüştü belki ama bişey farketmicekti taylan ve bora 11.sınıfın ilk günlerindeki kavgaya (benim lise hayatımdaki ilk kavgam "muşta kullandığım") girmemişlerdi o günden sonra bu 2 si bizim tayfanın gözünden düşmüştü hiçbir zaman eskisi gibi olamadılar , ben ise bu 2 liyi 10.sınıfta bana yaptıgı binliklerden dolayı mimlemiştim ve onlardan intikam alcağım günü bekliyordum. Sıra boradaydı.
    ···
   tümünü göster