1. 1.
    +4
    özellikle mahalle lokantalarında dönercilerde falan sakın a.q sakın.

    2 sene önce 3 aylıgına dayımın lokantasına işe girdim lokanta hastanenin hemen yanındaydı bakın hastane diyorum a.q hastane yakınlarındaki yerler hijyene çok önem verir. işte 3 ay orda çalıştım iyiydi hijyen olarak falan ama ne kadar iyi olursa olsun bi pislik çıkıyor olm ben az mı gördüm a.q

    1 part anlatıyım daha anlatmıcam a.q isteğe göre belki;

    bi sabah böyle gelmişim dükkana kahvaltı ettim usta var bide 2. garson var işte bnde garson komilik yapıyom kasaya vs bakıom dayımda patron a.q kontrolcü.
    sabah fazla müşteri olmaz olursa 1-2 tost isteyen bide kahvaltı tabağı isteyen olur dönerci ve sulu yemek satıyordu döneri çok satardı huur cocugu dayım.
    sabah bi adam geldi 10 gibi tost istedi karışık. bnde öğrenciyim ve aptalım biraz işi öğrenmeye çalışmıyorum bile yani gibimde değil işi kapmak 3 ay sonra cıkcam a.q zaten dayımda bi tak diyemiyo :d tostu yaparken yakmışım çöpe attım usta gördü a.q baktı çöpe napıyon sen dedi aldı tostu çöpten kağıda sardı tabağa koydu dışardaki adama servis etti bana güldü sonra a.q dedi çok yanmamış falan dedi şok oldum zaten dıbına koyim.

    bide mutfakta dönerin yapılışını izledim varya siz izlemeyin olm. 1.gün döner tamamen bitmiyorsa dolaba koyuyorlar bi süre sonra o döner yeşilleniyor zehir saçıyor bakteri yuvası. o 3 ay çalıştım orda ondan sonra agzıma döner sürmedim millet 1 liralık döner yiyor dışarda dayım 3 e veriyordu gene hijyen 0 a.q

    not: dayımla kavga ettim kovdu bni işten o gün bugundür konusmuyorum huur cocuguyla
    ···
   tümünü göster