1. 51.
    0
    Evrim teorisini yermeye çalışan arkadaşlar 1980 cosmos belgeselinin yanılmıyorsam 2. bölümü olması lazım dünyanın ilk şartları bir fanus içinde sağlanarak yaşam formunun ilk etabı oluşturuluyor.
    Öncelikle bilmediğiniz konularda sallamayın arkadaşlar. Tartışıcaksanız bilginizle tartışın. Okumayan öğrenmeyen hiç bir beyin gerçekleri göremez. Daha doğrusu beyin hazır olmadan gözler görmez.

    Evrim teorisi sapına kadar gerçektir ki buna artık müslümanlar sıcak bakmaya başlamışlardır ve yaradılışa etki etmediğine doğru olabileceğini söylemektedir. Sadece müslümanlıkta değil papa 2 gün önce açıklama yaptı. Evrim teorisi ile çelişmiyoruz diye. Ancak hepimiz biliyoruz ki bu bilinen iki dinde dibine kadar çelişiyor.

    Öncelikle düşünülmesi gereken şey. Neden insan beyninin muhtaçlık duygusunu neden ortaya çıkardığını düşünmek olacaktır. şu kitabı tavsiye ediyorum.

    Tanrı Beyni - Beyin Neden inanç Üretir? ;
    http://www.idefix.com/kit...?sid=K2P4TNNZEB5BY9VGIUP9

    "Tıpkı bedenin hamağa uzandığı zaman, barfikse asıldığı zamandan daha rahat olması gibi, beyin de kuşku duyduğu zamanlara kıyasla inanç duyduğu zaman daha rahattır... '

    Ve inandığın dine göre müslüman olmayan cennete giremeyecek. Bırak müslüman olmayı 3 cuma kaçıran cehennemlik. sen buna inanıyorsun daha ne olsun?
    Cennet dediğin şeyde ne var ise aynısı dünyada var. Elde etmek için çaba sarfetmeni istemeyen insanlar seni en kolay nasıl otorite altına alır düşündün mü hiç ?

    Herşey senin kendi yarattığın ve değer biçtiğin kurallar ve yargılardan ibarettir.
    ···
   tümünü göster