1. 3701.
    +1
    Dünyanın açık ara en iyi dizisidir. Kimse yok zart zurt demesin the sopranos bile izlemiş biri olarak söylüyorum ki twd izlemeyen ve türk dizilerini her hafta iple çekenlere gerçekten acıyorum. Hakikaten bizim memlekette dizi ve oyunculuk yokmuş diyor insan izlerken kurtlar vadisi falan hakikaten komik diziler bana göre tabi izleyenlere saygı duyuyorum.

    Ciddi anlamda söylüyorum hala izlemeyenler var ise açıp izlesinler gerçekten kaçırılmaması atlanmaması gereken bir yapım. Yeni izleyecek olanlara tavsiyem sindire sindire izleyin çünkü yeni sezon da her hafta yeni bölümü beklemek gerçekten eziyet oluyor.ilk dört sezonu neredeyse 1 ayda bitirmiştim şimdi 45 dakikalık dizi için bir hafta bekliyorum ve sanki 1 dakika gibi geliyor.

    Dizinin şöyle bir kötü etkisi var artık tüm türk dizileri sizlere komik gelmeye başlıyor ve dizinin bir alternatifi yok bittiğin de onun yerine ne izlesem diye araştırsanız bile bu derece kendine bağlayan ve sürükleyici arka arkaya 4 bölüm patlattıran dizi şuan için yok.

    Dizi Tavsiyelerim

    - Breaking Bad
    - The Sopranos
    - Shameless
    - Game Of Thrones
    - Ve Hala izlemediyseniz Amk Lost

    Bir çok dizi izledim american horror story, fringe, arrow, sherlock falan filan hiçbiri twd'nin yanından bile geçemez.

    Varsa dizi tavsiyeniz bekliyorum al amk sen daha bunu izlememişsin konuşuyorsun diyen varsa buyursun gelsin hatta bırakın gelsin gel hele gel amk.

    inci Sözlük Makale Timi Gururla Sundu.
    ···
   tümünü göster