1. 1.
    -1
    mutlu olmak. sadece mutlu olmak.
    para, pul mutluluk getirmiyor.
    hayattan istediğim tek şey, sevilmek. çok sevilmek. ölümüne sevilmek. şu anda vallahi başka bir şey istemiyorum.
    üniversiteden mezun oldum, 2 gün önce ingiltere'ye geldim yüksek lisansa. çok şükür maddi durumumuz iyi. ama bunların hiçbirini istemiyorum ben.
    genç yaşta gezmeye doydum.
    araba merakım vardı, 22 yaşındayım ve 2. arabam ingiltere'ye gelmiş olmam nedeniyle satılacak, yaklaşık 3 senedir aktif şoförüm. arabaya da doydum.
    hayvan gibi müzik arşivi yaptım, müziğe de doydum.
    gitar çalıyorum lise yıllarımdan beri, ona da doydum.
    bilgisayar başında vakit geçirmek çok keyifli gelirdi bana. 6 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum. öyle ki, şu 15 senede her günün günlük ortalaması 2 saatin üzerindedir. sonra... o da sıkıcı gelmeye başladı.
    yurtdışı deneyimim zaten vardı, şuraya gelirken de zerre heyecanlanmadım zaten. gezmeye de doymuşum herhalde.
    Allahıma bin şükür harika bir ailem var. üniversite'yi onların yanında okudum. yüksek lisansa gelişimle beraber kuş yuvadan uçtu. onun da hüznü var üzerimde.

    beni sevilmek dışında hiçbir şey heyecanlandırmıyor. sevilmeye doyamadım bir tek. kültürlü ve tipi yerinde bir insan olmama rağmen bugüne kadar sadece ama sadece 1 tane kız arkadaşım oldu. evet hoşlanan, hoşlandığım kızlar olmuştu. ama tripleri, tavırları onlardan soğumama sebep oldu. bilirsiniz, kızlar maksimum çıkar peşinde koşar.
    bugünden yaklaşık 2,5 ay önce gerçekten sevildiğimi hissettim. bu kız gereksiz trip de atmıyordu. bana ilgi de gösteriyordu. ingiltere'ye geleceğimi bile bile başladık.
    en başta herşey çok güzeldi. rüya gibiydi benim için.
    zaman o kadar hızlı geçti ki...
    2. ayımızı kutlayacağımız hafta geldi çattı, birkaç gündür bana soğuk davranıyordu. görüşmemek için bahaneler üretiyordu.
    2. ayımızı güzel bir şekilde kutlamak istemiştim, günlerce hoş ve anlamlı bir hediye aradım durdum
    nihayet ne alacağımı bulmuştum.
    8 ekim 2014. kız akşam vakti mesaj attı. gidişimi kaldıramayacağı bahanesiyle benden ayrıldı. giderken beni yolcu etmek istediğini söyledi.
    1 haftada 3 kilo vermiştim lan. soğuk davrandığı 1 hafta boyunca tam 3 kilo vermiştim. ayrılığın adım adım geldiğini biliyordum.
    birbirimize kızmadık, darılmadık, sadece ayrıldık.
    arkadaşlarım sağolsun 1 haftada toparlamıştım. tam olarak olmasa da eski neşeme kavuşuyordum yavaş yavaş. yine de instagram'da fotoğraflarını, swarm'da check inlerini görünce içim acıyordu.
    sonra yine mesaj attı.
    benimle çok güzel günler geçirmiş, hiç kimse onu benim kadar mutlu etmemiş. ve eklemiş "ama ben yorgunum, güçsüzüm... "
    dıbına koyim senin. ben ne güzel toparlamıştım neden mesaj atıyorsun?
    şimdi ingiltere'de zaman geçsin diye takılıyorum öyle. dersler başlayacak pazartesi günü. tatillerde Türkiye'ye gideceğim. onunla karşılaşmamak için dua ediyorum. biliyorum ki görürsem bu acıları baştan yaşayacağım.

    sevilmek istiyorum lan :(
    neyse yeter gözlerim doldu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster