1. 1.
    +9
    arkadaşlar bayramdan yaklaşık iki üç gün önce karşı binaya kedi çıkmış. inemiyor.ben apartman sakinlerine söyledim ilgilenecez dediler bayram geçti kedi hala ordaydı. balkondan başka ev sahiplerine seslendim onlarda tamam dedi. neyse bekledim ilgilenen yok,iki üç gün kediyi görmedim indi galiba dedim ama yok, kedi yine oradaydı. daha sonra gına geldi itfaiyeyi aradım. itfaiye biz gelemeyiz kedinin sıkışması lazım o şekilde geliyoruz dedi. daha sonra polisi aradım tamam gelicez dediler. geldiler konuyu yanlış anlamışlar apartmana bile çıkmadan gittiler. zabıtayı aradım beni veterinere bağladı veterinede laf anlatıyorum benı zabıtaya atıyor. sürekli bu döngü içinde gidip geliyor. istanbul beyaz masayı aradım onlarda ilgilenmiyor. velhasılıkelam nereye başvurmam lazım arkadaşlar yardım edin kedi miyavlayıp duruyor içim cız ediyor şerefsizimki. balkondan çatıya hergün sabah akşam köfte peynir balık atıyorum. torbanın içine su koyup atıyorum.4 apartman yan yana kimse ilgilenmiyor.

    edit: zabıta yı tekrar aradık bugün geldi ben evde yoktum bahsettiğim apartman sakinleri çatının kapısının açılmasını istemiyormuş. izin vermiyorlarmı. kilidi kırın açın dedim bizde işçiyiz kendi başımıza iş yapamayız dediler. ulan huurnun çocukları apartman sakinleri ananızı gibeyim sizin.

    beyler yardım edin hayvan haklarına ulaşamıyorum açmıyor telefonlarını kedının resmı bile var bırazdan atarım kime gidecem ne yapacam anasını gibeyim ya.

    edit:yarın sabah veteriner geliyor sabah beraber çıkacaz. hayvan hakları federasyonunu arkama aldım.en kötü ihtimal ile akut ekibi gelecekmiş. bekliyoruz efendim...
    ···
   tümünü göster