1. 1.
    +2
    lütfen adam akıllı okuyun kürt asıllı falan değilim italyan asıllıyım ailem kanı bozmamak için bizim soydan olmayanlarla evlenmeyen hatta benide italyadaki akrabalarımdan biriyle evlendirmek isteyen tutucu bir aile.

    ailemin gözünden bakınca askere gitmem tabiki saçma, bende bu ortadğudaki karışan olaylardan sonra gitmeye pek niyetli değilim üstelik akp den nefret ettiğim için bunların askeri olmayıda pek istemiyorum fakat ben bu ülkede büyüdüm ana dilimden daha iyi türkçe konuşuyorum,bu ülkede aşık oldum bu ülkede büyüdüm bu ülkede yaşadım ve çanak kalede 15 yaşında seve seve şehit düşenleri hatırladıkca ailemin düşüncelerini kendime yediremiyorum ben belki türk olmasam bile türkiyeliyim soyun benim için önemi yok neredeyse askere gidecek yaşa geliyorum, daha önce özel bir askeri şirkette çalıştığım için silah kullanma ve hayatta kama dersleri aldım fakat okul açısından sorun olduğu için büyük ihtimalle doğuya gideceğim.

    ailemin sözünü dinlemek daha mantıklı olabilir fakat bu aşık olmaya benzeyen bir duygu gibi mantıklı olanı değil doğru olduğunu düşündüğün şeyi yapmalısın bu yüzden askere gitmeye karar verdim rosearo ailesinin 47. türkiye varisi şehit düşse çok komik olur herhalde.

    bu arada bedelli askerlik falanda yapmayacağım, zorunlu olduğum için değil istediğim için askere gidiyorum bu ülkeye borumu ödemenin vakti geliyor sanırım : )
    ···
   tümünü göster