1. 1.
    +2 -3
    üzere.bu elemanın işlediği suçlar ağır suçlar. proxy kullandığı için yakalanmayacağını sanıyor ama kendini çok ifşa etti. yarın öbür gün bu şerefsiz yakalanır. izmire gelip gidiyor proxy kullanıyor yakalayamıyoruz ama istanbulda oturdugunu biliyoruz kuzen polis benim o biraz araştırıyor kesin buluruz diyor bulunca da çat karakola. ordan şikayetçi olacaz mahkemeye falan vericez.

    elimizde kanıtı olan işlediği suçlar:

    -türk bayrağına boşalmak ve ardından fotoğrafı fake hesap ile paylaşıp milletin milli duygularını hiçe saymak(modlar hemen sildi büyük yankı uyandırmadı ama ben biraz fazla online oldugum için bana denk geldi hemen caps aldım)

    -atatürk fotoğrafına boşalmak( bunu kendisi defalarca paylaştı. bana mesaj olarak da gönderdi.ıp si ile birlikte kanıtı duruyor.)

    -atatürk hz muhafazid allah kuran rte a. gül gibi kutsal milli ve 3. şahıslara ağır derecede hakaret ve küfür.(kanıtları elimizde hem de resimli videolu tinychat adlı yayın sitesinden benle beraber birsürü kişi de gördü. kanıtları elimizde.)

    -başkalarının cep telefonu, fotoğraflarını özel şeylerini sosyal medyada izinsiz bir şekilde yaymak.(buna kanıt olarak bizzat ben, bazı arkadaşlarım ve sözlükten 3-4 yazar daha var.)

    -ağır derecede milleti galeyanada getirecek ırkçı söylemler hakaretler ve küfürler.

    bunların hepsinin kanıtları elimizde. elimizde fotoğrafları var.ben yapmadıom dese bile onun yaptığını destekleyecek olan kanıtlarımız var. kuzen diyo büyük ihtimalle pgibolojik tedavi görecek ıslah evine gönderilecek. eğer yaşı 18 ise pişman mı değil mi konuşmasına falan bakıp yargılanır diyo.bu yaşta 3-4 yıl hapis yer bu gerizekalı diyo.onu yapınca eline ne geçti al işte hayatı söndü diyor.biz buna biraz daha izin veriyoruz bu hareketleri yapmaya devam etsin elimizde daha çok kanıt daha çok belge olsun diye.o da devam ediyor.
    ···
   tümünü göster