1. 1.
    +4
    savaşa gidecek cesareti bulabilecek miyiz? bize hangi ülkeler destek verecek?. evet ciddi ciddi savaşın eşiğine gelebiliriz. şimdi beyler uzun uzadıya anlatıp kafanızı gibmek istemem ama...
    şunları size bir devlet görevlisi olarak söylemek isterim neden nasıl diye sormayın anlatsamda inanmazsınız.

    -turksat uydusunun değişmesi tesadüf değil
    -sınırdan mayınları temizleyeli 3 yıl oluyor. sınırdan insanlar geleli 2 bu da tesadüf değil
    -işid bir ırak şam devleti kuramayacak. onlar suriyeyi ve iragı temizledikten sonra ellerinden amerika israil alacak ve kürtlere verecek
    -bölgede geniş çaplı bir kürdistan kurulacak
    -dış dünyada şuan pkk/ypg kahraman gibi gösteriliyor.
    -almanya ve fransanın natodan çıkarılmamız için ciddi şekilde çaba sarfediyorlar
    -pkkyı zamanında bitirmemiz yandaşlarını temizlememiz lazımdı. çözüm süreci fiyaskodur. hükümetin eli kolu amerikaya bağlı bırakıldı.

    arkadaşlar durumumuz hiç iyi değil malesef bunları bir jandarma üstteğmen olarak söylüyorum. bir devlet görevlisi olarak geniş tabloda zararlı çıkacağız gibi görünüyor ve bize pkk yandaşlarını vurun emri malesef verilmiyor. bugün haberleri izlediniz. pkkyı bitiremediğimiz her dakika bize çok pahalıya mal olacak. bi türlü çıkmayan bu ohal biz askerleri bile sabırlarımızı taşırıyor malesef malesef sadece istihbarat çalışmaları yapıp geniş çaplı fişlemeler yapıyoruz. bu yolda da büyük kmler kaydettik. inci sözlükten gözaltına alınacak insanlar olacak ve şaka yapmıyorum eğer hukuki zemin uygun durumda olursa göreceksiniz.

    bu gidişat gidişat değil.

    bu süreç dağda başladı dağda bitmeliydi hemde çoktan. çözüm süreci bize sadece zaman kaybettiriyor. pkklıları öldürmeden bu iş çözülemez.
    ···
   tümünü göster