1. 1.
    +67 -11
    herzamanki gibi işemeden abdest almıştım. onun verdiği gerginlikle yanlışlıkla başka camiye gittiydim. ön safa geçtim namaz vakti geldi imam diyor yok önde boşluk var görüyorum doldurmuyorsunuz falan diye dolmuşçu anonsu yapıyor. zaten çişim var dayanamadım dedim adam başına para mı alıyon lan dedim. mikrofonu kapatıp sessizce dudak hareketleriyle küfür etti huur cocu cemaatin gözünü boyuyor.

    namaz bitti imamla bayramlaşma bahanesiyle sıraya gittim. sıra bana geldi bu istemeyerek elini uzattı elini tutacakmış gibi yapıp gibine bi yapıştım süphanekeyi tersten oku laan diye bağırıyom. arkadanda tekmeleyen mi dersiniz kafama yumruk atan mı dersiniz ama naparlarsa yapsınlar bırakmıyorum aksine pitbull daha sert sıkıyorum derken puştun biri nerden akıl etti bilmiyorumda üstüme su döktü hemen bıraktım. çıkışa doğru yürümeye başladım bunlar zütüme tekme atmaya başladı bende simit oynuyoruz sandım koşmaya başladım kapıdan çıktım baktım binin biri hala vuruyo. kaleye girdim amkodum ne vuruyon diyip tokat attım bunlar iyice sinirlendi arkadan kafama tespih fırlatmalar falan dedim bekleyin hayatınızı gibicem koşarak üst camiye gittim bizimkiler orda tabi durumu anlattım imam bile sinirlendi dedi yürüyün gidiyoz tüm camiyi topladık ilk hamleyi imam yaptı koştu koştu iman bükücüüüüüüğ diyip alev topu gibin bişey fırlattı karşıdaki imama ama o da böyle bişey olacağını tahmin etmiş olacak ki koruyucu kalkaaaaaahğnğn diye bağırdı. ardından yineo tespih atıcılar çıktı tespihleride bitmiyor puştların tespih yağmuruna tuttular bizi ama unuttukları birşey vardı. tüm yaşlılar bizim camideydi adamlar hacca gide gide taş atmada seviye atlamışlar vurduklarını indiriyorlar.

    en son cengiz abi belinden 99luk tespih çıkardı. mevzu büyüycek diye düşünüp kaçtım. eve giderken bi baktım karşı camiden allahuekber diye mekgiba dalgası yaparak geliyolar. galiba yanlışlıkla camiler arası kavga başlattım şu an gebze çok karışık. telefonlar çekmiyor televizyonlar çalışmıyor.
    ···
   tümünü göster