1. 1.
    +1 -1
    iyi geceler beyler

    bu aralar gay ferre aleminde bu tür revaçta. iyi giyimli, yakışıklı(?), kaslı bi adam yolda yürüyor, gözüne birini kestiriyor. yaklaşıyor yanına ve 5 dakika zamanın var mı diye soruyor. işte muhabbeti bi şekilde ilerletip konuyu cikse çekiyor. ilk önce penisinizi ya da iç çamaşırınız göstermeniz karşılığında size 1000 ile 5000 czk (1 tl = 10czk) arası bi para teklif ediyor. bazısı reddediyor bazısı kabul ediyor. kabul ederseniz teklifler gelişebiliyor. birbirimize mastürbasyon yaparsak 10 bin czk, oral yaparsan 20 bin, gibtirirsen 50 bin falan gidiyor. şimdiye kadar en yüksek 120 bin czk(12 milyar) alanı gördüm. bir de her eylem için ayrı para veriyor. bir de ferrelar pov olunca daha bi çekici oluyor. isteyene özelden isim/link verebilirim.

    bunun yanında yine para karşılığı (3 bin dolar - 15 bin dolar arası) kendisini hetero tanımlayıp para için gibtiren var. bu da üstte anlattığımda büyük ihtimal kurmaca ama düşüncesi bile hoş geliyor bana. adam straight ama para karşılığı da olsa yasaklarını aşıyorsun karşıdakinin. çok ciksi amk !

    sorum: böbrek kaptırma olasılığını falan hiç dikkate almadan, böyle bi adam gelse size yukarıda saydıklarımı dese ne dersiniz ? fiyatınız nedir kabaca ? gibtirmeye kadar gider misiniz yoksa oral yapıp en yüksek parayı koparmaya mı çalışırsınız ? samimi cevapları bekliyorum.
    ···
   tümünü göster