1. 1.
    +7 -3
    öncelikle kürt huur cocugu yazarlar sürekli şunu dile getiriyor; ışid pkkyı gibiyorsa. tc 30 yıldır pkkyı gibemiyorsa. dolaylı olarak ışid tcyi giber.

    açıklıyorum. e be soyu belli olmayan tarihi belli olmayan tüm insanlıga lanet olarak gönderilmiş milletinden kokusundan varlıgından tüm dünyanın şikayetçi oldugu pis kürt huur cocugu. biz turk milleti olarak pkknın anasının dıbına sokarız ama senin o doğudaki huur cocugu milletin senin o iğrenç kokarca insanın rahat durmuyor. pkk aslında 3-5bin kişi değil pkk aslında tüm kürtlerdir. tc pkknın anasının dıbını gibmeyi cok iyi bilir ama dış ülkelerin pkkyı desteklemesi ve türkiyedeki kürt nufüsunun fazla olması oy için allahını bile satan teyyip denen allahsız huur cocugunun işine gelmiyor pkkyı siz pis kürt huur cocuklarını gibmek işine gelmiyor neden çünkü kürt oyunun %80i akp ye gidiyor. yani o huur cocugunun umrunda değil vatanı.

    koy ülkenin başına osman pamukoğlunu siz fareler bacılarınızı karılarınızı bırakıp kaçarsınız deliklerinize amk evlatları.

    yani durum böyleyken böyle. siz sanıyor musunuz türkiye gücsüz? bizdeki yürek ve tarih tüm dünya tarafından delicesine kıskanılan bi tarihtir.

    istersek ışidi de giberiz orta doğuyuda simdi kaybolun amk fareleri.

    not: ışidin siz kürtleri gibmesi işimize geliyor ne yalan söylüyüm seviniyorum siz fareleri giberken *
    ···
   tümünü göster