1. 1.
    +10
    gelin beyler tamamen kendi tespitlerimi yazıyorum. her şeyi capslerle tek tek kanıtlayacam. benim amacım kimseye camur atmak değil sadece sizi belli şeylere karşı uyarmak. bu adamın nasıl bir cia ve illuminati uşağı oldugunu gözlerinizle göreceksiniz.

    evet başlıyorum.

    varan 1.

    fettulah gülen'in takvim'e verdiği röportaj.
    fettulah gülen burada ne demişti. "tek göz bir oda da yaşıyorum" işte buraya dikkat neden tek göz odada yaşıyor ? ya da neden bunu söyleme gereği duydu ? ya da neden tek göz olarak belirtme gereği duydu ? çünkü tek göz illuminati'yi simgeler. fetulah gülen in de amacı bilinc altlarına illuminati'yi yerleştirmekti ve başarılı da oldu.

    kanıt:
    http://imgim.com/takvim.jpg

    varan 2.
    fetullah gülen'in evi.
    kendisini bu ev bana ait değil sadece tek göz odasına kalıyorum dese de o tek gözün illuminati'ye gönderme yapılmak için söylendiğini çok iyi biliyoruz. peki fetullah gülen'in evine hic dikkat ettiniz mi ? dikkatlice bakarsanız acık bir şekilde c harfi şeklinde yapıldıgını sizde fark edeceksiniz. peki neden m harfi değil de c harfi. cünkü C cia in baş harfi.

    kanıt:
    http://imgim.com/4f8c3601...c218c76498571873a6b_k.jpg

    peki bu kadar mı ? tabi ki de hayır. iki tane şey gösterip bak bu adam illuminati'ye hizmet ediyor demek öncelikle bana yakışmaz. bunun gibi yüzlercesi çıkıyor her gün benim amacım kesin olan capsler vererek olayın gercekliğini tüm detaylarıyla kanıtlamak. yoksa zaten hic girmezdim bu işe. size bu adamın nasıl bir illuminati ajanı oldugunu tüm gercekleriyle kanıtlayacam. o yüzden asıl bombayı sona bıraktım. artık bu saatten sonra kimse itiraz edemeyecek. cünkü herşey apaçık ortada.

    varan 3.
    fetullah gülen'in burnu.
    bu adamı yıllardan beri tanıyoruz. peki gencliğini hatırlayan var mı ? hatırlamayanlar için ipucu veriyorum : düz burunluydu. hala daha hatırlamadıysanız alın capsi : http://imgim.com/vaiz12.png .

    şimdi ki halini herkes biliyordur herhalde. peki böyle düz burunlu bir adamın burnu ne oldu da birden değişti. kendiliğinden değişmeyeceğini hepimiz biliyoruz. açıkça dış müdahale olduğu belli. asıl soruyu şimdi soruyorum. fetullah gülen'in şu an ki burnu neye benziyor ? tabi ki de illuminati'nin simgesi olan üçgene. bu adamın amerika'da bir ameliyat geçirerek burnunu illuminatinin simgesi olan üçgene benzettiği gün gibi ortada. buradaki amacı da vaazlarını dinleyen benim müslüman kardeslerimin aklına illuminati denen o şeytan icadını sokup amerika'ya köle yapmaktır.

    caps:
    http://imgim.com/25720.jpg

    şimdi bazı fem kerhanelerinde eğitim alıp üniversite kazanmış ya da onların yurtlarında kalmış arkadaşlara yazdıklarım saçma gelebilir. onları hor görmüyorum. bana da sabahtan akşama kadar bi adam öyle iyi böyle iyi diye anlatılsa ben de bazı şeylere inanmakta zorlanırım benim de kafamda bazı ön yargılar oluşur. ama beyler sizden istediğim tek bir şey var şu konuyu objektif olarak bir okuyun siz de bu adamın nasıl bir illuminati ve cia ajanı oldugunu göreceksiniz. görmek için bakmak gerekir sizin gözleriniz önüne bir perde cekilmiş ve ben o perdeyi kaldırmaya calısıyorum sadece.

    bi nebze de olsa bilgilendirebildiysem ne mutlu bana.
    ···
   tümünü göster