1. 51.
    +5 -1
    bazı görüşlerini savunurum, bazılarını savunmam. ama bu adama mürted demem ben. bilakis bu adam kuranı, islamı güzelce akla uygun şekilde savunarak, hadislerdeki çelişkilerden, yanlışlardan, masallardan kurtararak. bir çok ateistin, gayrı müslimin iftiralarından kurtardı islamı. bunlara gayet güzel ağızlarının payını verdi. dinin ihtibarını yükseltti kendi çapında tabi. ne kadar kişiye ulaşabildiyse artık.

    tevbe suresinin son 2 ayetini red etmesini ben de başlarda kafirlik olarak gördüm ama uslup açısından red ediyormuş. yani o ayetler cebrailin, allahın sözleri gibi değil de insan sözü gibi imiş. haklılık payı var. zaten içeriği yanlıştır demiyor o ayetleri okuyun görürsünüz. içerik olarak doğru zaten şüphesiz ama allah sözü değil diyor. hazreti muhafazide salat selam getirmemesi saçma ama. sıradan bir insan gibi muhafazid diyemezsin saygı ifadesini sevip saydığın insanlara kullanmak doğal. nasıl sana edip bey, sayın yüksel vs diyorsak.

    klagib müslüman. hadislerde recm cezası var, mehdi gelecek, isa gelecek, hadislerde şu şu var diye diye islamdan soğutuyorken milleti bu adam en azılı ateistin iftiralarından kurtarıyor islamı beyler. saygı duyarım. her görüşünü savunmasam da.
    ···
   tümünü göster