1. 1.
    +3
    siyaset yapmıyorum ama cidden böyle zihniyetler yönetiyor ülkeyi amk.. türkmenleri yani türk kökenlileri sınırdan almaz.. kendi milletine yardım etmez gider elin suriyelisini kekosunu alır onlar da gelir burda olay çıkartır amk.

    adamlar hırsızlık yapıyor adam öldürüyor ama bir tak olmuyor..

    neden ?

    kimlik yok kayıt yok bişey yok nerden bulacaksın lan herifi bir daha.. eşgalden mi ? hahahah güldürmeyin adamı.o kadar pislikler ki saç sakal traşı olsalar evrime delil olur lan bunlar.

    kezbanlarımız çok var belki ama güzelim türk kızlarına sarkar taciz tecavüz ederler marketten herşeyi çalarlar ve alenen yaparlar.

    cuma namazı çıkışında camiye damlarlar. ailelelerin tüm fertleri bir camiye. akşam bi bakarsın 400-500 lira toplamışlar zaten 7-8 kişiler en az amk.. hobaaa 500 lira sırf 1 saat dilenmekten. ayda 2 milyar. biz de kıt kanaat köpek gibi gecelere kadar çalışırız babam işte ben evde ders başında. maddi imkansızlıklardan kitap alamadım lan kendime üniversite için ben. bu huur çocukları 1 saat dilenip 100 lira alıyorlar. bizim gerizekalılar da para veriyor onların ayrıca dıbına koyayım. bir de gidip puansız üniversiteye yerleşiyor lan bunlar. anasını gibtiklerim ben 1 yıl köpek gibi çalışıyorum lan sabahtan akşama o üniversitelere gidebilmek için anasını gibtiğimin huur çocuğu..!
    ···
   tümünü göster