1. 1.
    +3
    Maestro, çocukluğumdan küçük bir kesit aktarmak istiyorum. Ben ve çocukluk arkadaşım, sen ve Burak'a benzer bir oyun sistemiyle oynardık.
    Ben orta sahada oynayıp arkadaşıma ara pas atardım o da forvet oynayıp gol atardı. Ben orta sahaya geçtiğimde canımı dişime takardım, çok koştururdum. Hırs yapıp kaptırdığım topları ölümüne peşlerdim, alana kadar da bırakmazdım.
    Arkadaşım da bana şöyle pas atarsan daha iyi olur veya ben şuraya koşarsam ara pası yolla derdi. Anlaşırdık ve maçta yapmaya çalışırdık.
    O yüzden sen ve Burak Yılmaz'ı her gördüğümde ben ve arkadaşım aklıma geliyor. Ama sizde son zamanlarda gördüğüm kötü futbol aklımı çok karıştırıyor.
    Mesela neden Burak hep ofsayta kalıyor? Kimse ona sen çok ofsayta kalıyorsun biraz geriden koş felan demiyor mu? Ben şahsen kendi arkadaşıma söylerdim. Ama sizde bir şeyler ekgib bunun farkına varın sadece.
    Eve gittiğinizde neden beni yuhaladılar diye düşünün.
    Anderlecht maçında farkettiğim bir şey var onu da söylemeden edemeyeceğim. Takımın ihtiyacı olduğu ara pastı ve sen bunu çok iyi yapıyordun. Ama neden orta saha çizgisinde takımı yönetmedin ve arapas atmadın? Melo senin yapmadığını görünce orta sahayı sırtladı ve pas dağıtmaya çalıştı keza Sneijder de öyle.
    Takımım her yenildiğinde kendimde bir ekgiblik arardım, neden böyle oluyor diye. Sizin de biraz düşünmeye, hırsa ve takım oyununa ihtiyacınız var. Diğer ekgibliklerini kendin bulacağına inanıyorum.
    ···
   tümünü göster