1. 201.
    +2 -2
    siteye girip cikmadik rafizi dolmus amk iranda ayetullahlarindan internete girecez diye izin alip alip inciye geliyorlarmis muta ferrecilari sizi *

    9/ EL-HUCURÂT -13- Ey insanlar! Biz sizi bir erkekle bir kadından yarattık. Birbirinizi tanıyıp sâhib çıkmanız için milletlere, sülâlelere ayırdık. Şunu unutmayın ki ALLÂH'ın nazarında en değerli, en üstün olanınız, takvâda en ileri olandır. Muhakkak ki ALLÂH herşeyi bilir, her şeyden hakkıyla haberdârdır..

    allah katinda ustunluk ile ehli beyt sevgisi,ilimde onde olma ayridir bunu hicbir sunni ,farsi faresinden ogrenecek degil.ayni sekilde sahabe icinde..bu rafizi kopeklerinin fitneden baska bi amaci yok sahabelere kufur edip muminlerin annesi hz ayseye laf ederler pis agizlariyla, kerbala da peygamber torununu one atip sonra yalniz birakip bu olaylarin olmasinin en buyuk nedeni bu munafik itlerdir.

    http://www.porttakal.com/resimler/644000/644527.jpg
    http://666kb.com/i/cqjtb7oocbptfjmvk.jpg
    http://www.imgim.com/imag...3580337470-3-4-b8a5d.jpg/

    hayvan gibi kendilerini kirbaclayip guya pismanliklarini dile getirir bu dinsiz kopekler.bu rituelleri bile hristiyan kesislerden cakmadir herseyleri gibi..sunniler ehlibeyt sevgisine sahiptir onlara siyaseten bakmaz bu rafizi itler gibi oldurttup sonra politika yapmaz fitne ekmez.gidin camilerde huseyinin,hasanin isimlerini gorursunuz halifelerle birlikte en cok sunni ismi ali'dir hatta huseyin,hasan birsurudur..ama bu atesetapar rafizi itleri omer'e kufur eder gordugunuz gibi..nedeni hz omerin irani fethi ve bu dinsiz itleri hizaya sokmasidir,hz omer adaletiyle ve yasamiyla tum muslumanlara ornektir .bu iranli kopeklerde ondan nefret eder paso kufreder,tekfir eder islamdan ama ic fitne cikarma amaciyla bu nefretlerini ehlibeyti malzeme yaparak kapatmaya calisirlar..

    beee heyyyy rafizi iti..beee heyyyy annesi muta yapsa oturup alkislicak iran kopegi..sen ne ehlibeyti agzina al ne sahabeleri..senin agzina alacagin seyleri sen iyi bilirsin... )hadi simdi ayetullah amcan gelsinde annenle mutasini kiysin sabaha bosol der kurtulur... )
    ···
   tümünü göster