1. 1.
    +6 -3
    lütfen moskof köpekleri bunu okumasın. sizin köle olma, yalaka olma hislerinizi hiç bir şey gideremez. gidip rus yannanı yeme ümidiyle katyusha dinleyin siz

    1550 senesinde tatar hanları moskovayı yakıp rusların dıbına koyunca, bizlere karşı olan kinleri 1774 harbinde,1809 harbinde ve 1877 harbinde tecelli etti.

    moskof bizim en büyük düşmanımızdır!

    tam 1 asır önce, evet tam 100 sene oldu, ırkımızın ve memleketimizin bu en büyük düşmanlarıyla sık sık harp meydanlarında birbirimizi boğazlıyorduk.

    bir tek türk ailesi gösterilemez ki,ataları plevne de,kafkasya da,kırım da,moldovya da,galiçya da,sarıkamış da rus mitralyözü ile,rus tüfeği ile,rus kılıcı ile şehid düşmemiş olsun.

    şu sonsuz türk izzet-i nefsine bir sorun,niçin harap ve bitap halde, mahvoldun? size verilecek cevap,rus postallarıyladır.

    hangi türk toprağı vardır ki,rus süngüleriyle deşilen türk bebeklerinin kanlarıyla sulanmamış?

    hangi rus vardır ki,türk ırkını yok etmeye and içmemiş?

    bizlerin en büyük düşmanı rusya ve onu yöneten putin isimli gavattır.

    türkler rusları yok edecek. veya ruslar türkleri yok edecek. bu ikisinden biri olacaktır. ruslardan sonra sıra kürtlere, araplara ve diğer aşağı ırklara gelecektir.

    ey türk ırkının evladı! sana damarlarındaki kutsal kanı, oğuz handan beridir en mukaddes,en yüce ve en namuslu emanet olarak bırakanların çoğu,o kanlarının son damlalarını moskof emperyalizmine direnirken döktüler.sen bugün ve yarın, unutma ki,o şehidlerin yetimisin! bu vatan,bu kutsal kan ve ırkın, sana nasıl şehid dedelerinden kaldıysa, ruslara olan nefretin, kinin ve öç alma duygunda sana kalan en büyük mirastır!

    not:

    sovyetler bizee yardım etti diyecek dalyaraklar,o yardımı sovyetler değil buhara reisicumhuru osman hoca yaptı. oğlu anlattı geçen tarihin arka odası programında.
    ···
   tümünü göster