1. 1.
    +19 -1
    ~finali sürpriz.

    beyler kızla buluşup baş başa vakit geçirecektik. bir iki de ufak hediye alırım diye düşünürken, gel dedi beyoğlunu gezelim bayadır gitmiyorum. kabul ettim salaklık bende. salına salına istiklale doğru yürürken iki kişi az ötede tartışıyordu. biri tayt giymiş muhtemelen eş cinsel, diğeri de uzun saçlı hayatım falan diyordu buna. sakinleştirmeye ugraşıyordu.

    önlerinden geçicez mecbur. hızlandık biraz, aile faciası olacak belli. birden taytlı olan ötekine tokatı yapıştırdı. üzerimize doğru savruldu uzun saçlı muallak. gözlük falan vardı yuvarlak cam rayban galiba,yere düştü ayağımın dibine. aldım bu salağa uzattım, iteledi beni.sanane lan falan bişeyler dedi. saçını tutup kafasını yere vurmak geldi içimden.

    sağ tarafta bankta oturan bikaç herif, apaçi tipli 3-5 kürt bunları izliyomuş beni itince kız bağırdı zaten. kürtler de hemen fırladı yerinden. bu huur çocuğu uzun saçlıyı tekme tokat dövmeye başladılar. taytlı muallak girecek gibi oldu, onu aldılar uzun saçlı olan kaçtı. meğer uyuşturucu vericekmiş muallak olan uzun saçlıya, pazarlık yapiyolarmis. çocuklar öyle dedi.

    zar zor tam ayırmıştık 2 tane sivil girdi kolumuza doğru karakola. ifade verdik. kaçan bin kurusunun mobese görüntüsü varmiş yine de bizden tarif istediler. verdim tipinin tarifini dıbına kodumun oglunun. neyse bu huur çocuğu polisler zaten tanıyormuş herifi,robot resim bitti bitecekken..

    http://www.imgim.com/image/izxb5lf.jpg/

    resimde çizdikleri bini gördü teki, atladı hemen komiserim diye. ben tanıyorum dedi. telefondan bişeyler yaptı iki resim çıkardı atti önümüze. buydu dedim ben de. birebir benziyordu çünkü resmi. siviller de bizi izliyormuş olay olurken. silah çıkar diye girmemişler. amcık ağızlara bak hele. olayı anlattılar takip ediyolarmış zaten o iki huur çocuğunu. tayt giyen anası gibişmiş nezarete girdi. diğer amcık hoşafı da hala aranıyormuş. resmini vericem görürseniz polisi arayin.

    http://goo.gl/FE37yJ

    özet: okuyun lan özet yok
    ···
   tümünü göster