1. 1.
    +15 -3
    okuldan(üniversite) bir arkadaşın evinde bütün gün içtik, akşam oldu, kendini kaldırabilen gidip yerdeki birleştirilmiş 2 yatağın üzerine uzandı.ben de o uzananların içindeydim.
    bu kısımda kendimden bahsetmem gerekiyor. spor yapıyorum, göğüs kası vardır ve birazda kilo sahibiyim. dolayısıyla göğüslerim aşırı olmasada çıkıktır.
    bilgiyi verdikten sonra devam ediyorum. gece 2 kişilik yatakta enlemesine 4 kişi yatarken yandan bir elin göğsüme uzandığını farkettim. uzanmakla kalmadı bildiğiniz mıncıklıyor dıbınakoyim.iki dakika sonra bacaklarımın üstüne bir bacak atıldı ve sağ bacağımda bir yannan hissettim.1 dakika olayı anlamaya çalışırken(hoşuma gittiğinden takılmadım 1 dakika. ciddiyim bak, valla) bu arkadaş gibi bacağıma,eli mememe atmış beni gibmeye çalışıyordu. yanağıma kondurulan öpücükle kendime geldim.ve bini üzerimden attım.
    kimseyi uyandıramadım, tecavüze uğramış gibi 2 saat boyunca hareketsiz yattım ve uyuyamadım dıbınakoyim. rezillik çıkmasın diye bacağıma dayayan binide uyandıramadım. içimde kalmış bak vay dıbınakoyim.

    oo başlık yükseliyor.
    reklam tekliflerini değerlendirmenin zamanı geldi.

    --spoiler--
    taciroğlu peynirleri
    --spoiler--

    --spoiler--
    murat dinlenme tesisleri
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster