1. 101.
    +2 -1
    kadın ve erkek cinselliklerini diledikleri gibi yaşamalılar. karşıdaki insanın özgürlüklerini, ihtiyaçlarını göz ardı etmemek şartıyla. (karşı taraf istemiyosa zorlamayın diyorum)
    sevişmek bir paylaşım anıdır, sevgi varsa ciks de olmalı. sevdiğin insana bakmak, dokunmak ama içinde olamamak iki yüzlülüktür. kendine yalan söylemektir. karşındakini oyalamaktır. ciks gerçekten birbirini seven 2 insanın etki-tepki bağlamında en yakın oldukları andır. bunda ayıplanacak, esirgenecek bir şey yok. sevgililer ayrılır, evliler boşanır. böyle durumlarda ne kadın ne de erkek 'bozulmuş' bilmem ne olmuş diye yaftalanmamalıdır.
    arapların islam adı altında icat ettiği namus, gibmeyi beceremedikleri, onlardan uzak olan kadınları bir şekilde kontrol etmek için uydurdukları şeydir. arkadaşlarının karılarını gibemezler, komşunun kızını gibemezler. gibemez de üzülür bizim araplar. sonra oturup ayet yazarlar hurilerin memesi tomurcuk gibi olacak teni süt gibi olacak bilmem ne diye. o cennette niye boru gibi pipisi olan adamlardan bahsedilmemiş, ben de insanım. namus dendiği zaman aklına am,gib, züt, yannan diyen herkes ağır huur çocuğudur. namus verdiğin sözü tutmak, insanları kandırmamaktır. sen orda karıları hoplatırken evleneceğin kadının da başkalarının kucağında hopladığını kabul edebilmektir.
    ···
   tümünü göster