1. 76.
    +2 -2
    "ben gibirem ama garimi ilk ben gibmek istirem"cilere bi cift sozum var.

    oncelikle soyliyim bakireyim. isteklerim yok mu var. kendim karsilamak zorundayim ama. neden biliyo musun? cunku benim guvenip sevistigim o pic gidip raki masasinda gotumu nasil kavrayip amimi paramparca ettigini anlatacak. butun detaylariyla. yuzde 98 anlatacak. simdi anlatmasa ayrilinca anlatacak. hele kotu ayrildiysak atabilecegi iftiranin haddi hesabi yok.

    ben kendimi gectim, bu amk ulkesinde kimin ne dedigi zerre umrumda degil. ama annem babam var benim. onlar uzulmesin diye bu gibik sistem yuzunden, ruh hastasi gibi yetisiyoruz. ciks kadar dogal bisey olabilir mi lan? sevdigin kisiyle bir olman, butun olman.. ama amk barzolari gibtigi kiz sayisi kadar adam oldugunu zanneder. yolda gordugu kadinin diz kapaginin ustundeki eteginden oylesine tahrik olur ki eve kosarak gider kucuk pipisini bosaltsin rahatlasin diye.

    bunlar oyle serefsizdir ki, kizla sevisene kadar "seni cok seviyorum" "olene kadar yanindayim" demeler, dert dinlemeler, omzunda uyutmalar... sonra kiz guvenir, bu muallak de kizi giber, hevesini alinca bay bayy der. o kiz birinin kizi, bacisi aminakodugum!

    bi de onune geleni gibip bakire kiz isteyen var ahuhaua. muslumanmis. ulan hadis var zina edeni zina edenle evlendirin diye? hz muhafazidin sozunu inkar mi ediyosun?

    eyyorlamam bu kadar.
    ···
   tümünü göster