1. 1.
    -1
    reserved alın lan bamyalar size 2-3 ay gibi bi sürede gibinizi 5 cm'ye kadar uzatabiliceğiniz bi program editliyicem şimdi buraya

    edit:dıbına kodumun evlatları laf sokmaya çalışıp durmayın adam gibi durun şurda alın rezervenizi atıcam birazdan

    • **başlıyoruz beyler egzersize parça parça editliyicem***

    1-)Sıcak Havluyla Kompres:
    Her gün ki çalışmalara başlamadan önce mutlaka bu kompresi yapınız. Bu tam bir çalışma ve egzersiz sayılmasa da çalışmalardan önce yapılması gereklidir. Çünkü sıcak havlu kompresi penisinize giden kan akışını arttırır, gözenekleri hücreleri genişletir ve yumuşatır. Penisinizin esnekliğini de biraz arttırır. Bu iş için ayıracağınız bir havluyu ılık-sıcak arası (kendiniz karar verin) suda iyice ıslatın. Sonra havluyu sıkıp suyun fazlasından kurtulun. Havluyu istediğiniz yönde penisinize sarın. 1 dakika boyunca dursun. Sonra bu olayı bir kaç kez daha tekrar edin. Sonra penisinizi iyice kurulayın

    2-)Sıcak havlu kompresinizden sonra yapacağınız hareket penisinizi esnetmek yani germek olacak. Sıkmak ve çekmek; kurallarına uygun olmak suretiyle yapılmakta olan bu egzersizler penisin hızlı bir şekilde gelişmesini sağlayan en önemli altın kuraldır. Tıpkı vücut kaslarını geliştirmek gibi...
    Bu hareketler penisinizin uzunluğunu ve kalınlığını etkileyen dokuları esnetip genişletir.
    Şimdi size sunacağımız tekniklerden birini seçip ona kilitlenin. Sürekli onu kullanın. Başta tekniklerin hepsini deneyin, hangisi daha çok hoşunuza giderse, hangisinde daha rahat ederseniz onu her zaman uygulayın.

    • ** teknik 1 ***

    Eğer penisinizi büyütmek istiyorsanız, en favori teknik budur. Bu tekniğin ayakta uygulanması en uygun olan şekilidir. Bu teknikte dikkat edilecek en önemli olay ereksiyon halinde olmamanızdır! Penis yumuşak iken uygulanması gereken bu teknikte yağlama yapılmamalıdır!

    1. Yumuşak haldeki penisinizi elinizle başının hemen altından tutun. Sakın çok fazla sıkmayın.

    2. Penisinizi önünüzde ileride bir noktaya doğru düz olarak çekebildiğiniz kadar çekin. 1 dakika boyunca öyle kalın. Sakı canınızı acıtacak kadar zorlamayın.

    3. 10 saniye dinlenin ve penisinizi yumuşakça sallayın. Bu penisteki kan dolaşımını normale dönüştürecektir.

    4. "2" numaralı hareketi 4 kez daha tekrar edin. Fakat bu sefer sola sağa, aşağı yukarı olmak üzere 4 ayrı yönde yapın.

    5. 5 germeyi de uyguladıktan sonra (hepsi 1 dakikadan), 1'den 4'e kadar olan teknikleri istediğiniz kadar tekrarlıya bilirsiniz. Ama bizim önerimiz en fazla 5 ile 10 tekrar olmasından yana.

    Elinizle yarattığınız gerginlik, penisinize ağırlık yerleştirerek uzatmakla hemen hemen aynı mantıktadır.

    Germe hareketini yaparken penisinizi dilediğiniz şekilde tutabilirsiniz, ama dikkat etmeniz gereken şu ki tutuş sırasında damarlarınıza baskı yapmayın! Asla aşırı zorlamayın! Kan dolaşımını engellemek istediğimiz en son şey. Sadece bu teknikle çalışarak bile 2 hafta içersinde gelişim göstermeye başlayacaksınız. Fakat 3-4 ay sonunda inanılmaz değişimi fark edeceksiniz.

    • **teknik2***

    Bu teknik ilk tekniğimize göre çok daha basit bir teknik. Sadece bu teknikle penisinizde yaklaşık 5cm’lik bir boy farkına ulaşabilirsiniz.

    1. Yumuşak haldeki penisinizi elinizle başının hemen altından tutun. Sakın çok fazla sıkmayın.

    2. Direkt olarak kendinizden 90 derece açıyla penisinizi ileri doğru çekin. Ama unutmayın yine acıyı hissettiğimiz zaman anlıyoruz ki çok zorluyoruz. Bu durumda daha hafif çekecez. Bu gerilimi 30 saniye uygulayın. Sonra 1 dakika dinlenin.

    3. Toplamı 5 ila 20 dakikayı buluncaya kadar bu egzersizi tekrar edin. Bu ilk seferden sonra 10 ila 20 dakika arasında dinlenin. Sonra tekrar başlayın.

    3. Teknik:
    Bu teknik Avrupa’daki dergilerden birinde en etkili teknik olarak seçilmiştir.

    1. Sağ elinizle penisinizi kavrayınız ve ritmik bir şekilde vücudunuzdan ileri çekin (itin).
    Bunu 15'er saniyeden yaklaşık 10 defa yapın.

    2. Aynı gel-gitleri 10 kez sola doğru, 10 kez sağa doğru ve son olarak 10 kez aşağı doğru yavaşça tekrarlayınız.

    3. Penisinizin başını erekte oluncaya kadar başparmağınızla okşayın. Başparmağınız ve işaret parmağınızla penisi kavrayın ve küçük çemberler yaparken kökünden başına doğru yavaş yavaş 10 kez ittirin. Amaç penisimizin başına daha fazla kan pompalamak. Ama yine sınırı zorlamadan yapın.

    4. Penisinizi çekebildiğiniz kadar ileri çektikten sonra küçük daireler çizerek önce soldan sağa doğru, sonrada sağdan sola doğru 10'ar kez hareket ettiriniz.

    5. Penisinizi şimdi salın ve basit, yumuşak hareketlerle sallayın. Bu kanın tekrardan pompalanmasını ve rahatlamasını sağlayacaktır.

    3- Gelişim ve Kan Dolaşımı:
    Günlük germe hareketlerinden sonra bu gelişim ve kan dolaşımı hareketini yapmanız gerekmektedir. Bu çalışma hem penisinize gerekli olan kanı pompalayıp dolaşımı sağlayacak, hem de bundan sonraki çalışmalarda penisinizi bulunması gereken yarı erekte hale geçirecektir...

    Öncelikle bir elinizle penisinizi kavrayın, diğer elinizle de torbalarınızı korumak maksatlı onları kavrayıp biraz geri çekin. Sonra penisinizi kırbaçlar gibi sallamaya başlayın. Bunu otuz kereden daha fazla yapmayın.

    4- Sağma Teknikleri:
    Bu teknik, yüz yıllardır pek çok ayrı kültür tarafından kullanılan geleneksel bir tekniktir. Penis gelişiminin en etkili hareketi olarak kabul görülmektedir.

    Bu sağma teknikleri penise daha çok kan göndermektedir. Bu doğrultuda peniste bulunan süngersi boşluklara normalden daha fazla kan dolmakta ve dolan kan odacıkları genişletmektedir.

    Genişleyen odacıklar içinde daha çok kan muhafaza edecektir. Bu da penisinizin büyümesi anldıbına geliyor. Bu süreç bir kaç ayı alabilir.

    Erkeklerin bu sağma tekniği üzerine bir kaç değişik teknik buldukları görülmüştür. Sağma tekniklerinin hepsinin özü aynıdır.

    Ama bizim en iyi ve en etkili teknik olarak önerimiz “1. Teknik”’dir.
    Yinede sizin öncelikle bütün teknikleri teker teker dikkatlice okuyun. Size en uygun gördüğünüz, en rahat edeceğinizi düşündüğünüz tekniği uygulayın.
    Bu tekniği kullanırken mutlaka kayganlaştırıcı kullanmalısınız.
    Bu tekniğin sonuçları kalıcıdır ama en büyük özelliklerinden biri ereksiyonu daha uzun süreli kılmasıdır.
    Bu teknik zararsızdır, aksine yararı çok büyüktür. Penisinizin boyunu ve kalınlığını arttırdığı gibi daha sağlıklı ve kuvvetli ereksiyonlar sağlayacaktır.
    ···
   tümünü göster