1. 1.
    +5
    knightta gizem diye bi kızla tanısmıstım daha doğrusu ben 10 yasındaydım. kız 17 falandı. +8 cleaverlı +8 fpli idi. hatta cleaverından ok cıktıgı ıcın mesaj atmıstım kız oldugu ıcın degıl ozamanlar pipi yalnızce isemek icin kullanılıyor.

    neyse iste bu benı sureklı partılere aldı kasıla kasıla 55 level oldum. sonra bu soyuldu. . Böyle 2 gunde bir girmeye basladı hatta ben de +7 ıtemler vardı benı kasması ıcın sorgusuz sualsız verıyordum 20-30 dk kasıp geri iade ediyordu.

    bir gün gel sana bir sey gostercem dedi dedigi yere gittim. kızda +8 raptor 3 tane pazar kurdu. +8 sheller ( rebith falan bir seyler vardı suan hatırlayamıyorum ama kız resmen parlıyordu)

    Nasıl yaptın dedim benim degil kapıcının oğlunun geri vericem falan dedi. 3 gun sonra onlıne oldugu halde msj atmadı ben de neden yazmıyorsun dedım anlatırım falan. sonra dedi soyuldum nasıl odeyecem borcumu falan . sana para gondereyım dedim güldü sadece milyarlık item falan dedi.

    1 gun sonra uzerınde +8 cleaver fp ler vardı nasıl odedın mı dedim evet ödedim borcumu dedı :d nasıl ödedim dedim bosver falan dedi :d

    beyler sanırım tahmın ettiğim sekilde ödemisti gizem ablacığım
    ···
   tümünü göster