1. 1.
    +12 -4
    ALPHA YI ANALiZ ET:Alpha her konumda lider olur, insanlarla çabuk kaynaşıp sanki herzaman arkadaş mış gibi konuşur, insanları çabuk ikna eder, kızlar arasında her zaman 1 numaradır,her konumda insanları çok çabuk kandırabilir dolandırıcı olsa çok iyi iş yapar :D,ilgi gösterildiğinde zütü kalkmaz her zamanki hali gibi davranır sanki ona çok fazla ilgi gösteren varmış gibi gerçektende öyle dir.Bir alpha her şeyden önce çok zekidir çalışkandır çabuk değişip insanlarıda değiştirebilir. Alpha küstah dır ona ilgi gösterenle bazı zamanlar küstahca davranır bir kızla kanka olmak istiyorsa küstahça davranmaz ve arkadaşça yaklaşır. Birilerinin ilgisini çekmek için zütünü yırtmaz tam tersi başkaları onun ilgisini çekmek için zütünü yırtar o her konumda en iyisidir.

    KARAKTER TAHMiNLERi:alpha insanların karakterlerini hemen anlama özelliğine sahiptir onlara çeşitli sorular sorup testler yaparak karakterini ve niyetini hemen anlıyabilir alpha nın karakteri zaten üstte yazıyor

    YAŞADIĞI HAYAT:Alpha rahat bir hayat yaşar, asla bir olaydı kendisini üzmez ve herzaman rahat davranır onu rahatsız edecek hiç bir şey yoktur olsada kendisi takmaz ve rahatsız edende bu beni giblemiyor diyip gider. Alpha nın işi sevdiği bir işdir sevmese zaten alpha olamaz ve en üst konumdadır kısa sürede güven sahlama ve manipule yeteneğine sahip olduğu için hemen terfi alır tabili alfa için patron olmak her zaman en iyisidir.

    SEVGiLi:Alpha nın sevgilisi altın dişidir. Asla trip atmaz alpha nın düşüncelerine saygı duyar ve kendi düşüncelerinide onunkine göre değiştirmeye çalışır. Alphaya her zaman saygı duyar ve yatakta tam bir fahişedir işini çok iyi bilir. Kadınların içinde en iyisidir diğer kezbanlara benzemez asla rol yapmaz kezbanlar gibi.Çocuklarınıda törpülemez tersine alpha gibi yetiştirmeye çalışır.

    DiŞiLERE NASIL DAVRANIR:Alpha dişilere küstahca ve umursamaz davranır çünkü alphayla sevgili olsalarda olmasalarda alpha nın umrunda değillerdir. Alpha kadınlara rahat ve her zaman özgüvenlidir onlara yaranmak için kendini yırtmaz onlarla dalga geçer ve kusurlarıyla onları kırmıcak şekilde espiri yapar. Alpha herşeyden önce kadınları çok iyi tanır ve yüzünden ne yapacanı onun için gelecekteki yerini hemen bir bakışta anlar. Alpha manipule yeteneğiyle kadınları kontrol edebilir kadınların isteklerini kendine göre değiştirebilir.

    ALPHA ERKEKLERE NASIL DAVRANIR:Alpha erkeklere lider tavrında onlara görev ve nasihat vererek davranır. Alpha betaları ezer omegalara yardım eder ve alpha larlada dost olur. Onunla kavga etmek isteyenleri laflarıyla umursamaz davranarak ezer ve üstün konuma geçer bir alpha asla bir alpha ve omegayla kavga etmez

    ALPHA KENDiNE NEDEN GÜVENiYOR:Alpha insanların nasıl davranıcağını nasıl düşündüğünü ve nasıl kontrol ediceğini bildiği için kendine her zaman güvenir doğrusuda budur bir alpha kendine güvenmezse alpha değildir en önemli şey kendine ve içindeki alphaya güvenmektir.

    ALPHA KENDiNE GÜVENMESE NE OLURDU:Lider olamazdı tanımadığı insanlarla konuşurken ortamda hep bir gerginlik hakim olurdu kızlara karşı okadar çekim kuvveti olmazdı insanları manipule edemez düşündüklerini okuyamazdı onları kendine güvendiremezdi kısaca alpha olmazdı.

    HANGi ÖZELLiKLERi ONU ETKiLEYiCi KILIYOR:Kendine güven, özgüven,insanlarla tanışma, küstahlık,zeka, liderlik ve manipule alphayı etkileyici kılıyor

    10 ay sonra gelen edit:vay amk nereden nereye
    bu kadar şey öğrendim peki alfa neydi?
    cevap çok basit alfa hayatını kendisi için yaşayan adamdı

    14 ay sonra gelen edit:
    Alfa, omegayken içindeki iyiliği koruyup egosundan tamamen arınan.. sonrada kendisi olan adamdı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      2 yıl 2 ay sonra gelen edit:
      son sözümle zirvede bırakmışım helal forecces
      ···
   tümünü göster