1. 1.
    +2
    1- ahaha askm yhaa .dd : malesef ergen ruhlu bi sevgiliye sahipsiniz. şımartılma ve ilgi ihtiyacı sizi bunaltabilir.ama degecektir çünkü gibilme ihtiyacı daha agır basacaktır.

    2- delii .dd : biraz daha samimi biraz daha aşık. şakalarınızla onu kandırabilmişsiniz. eger yeni başladıysanız bir hafta icinde güzel pipinizi dudaklarına dokundurabilirsiniz.

    3- :D :D :D : ota taka gülen sırıtmadan duramayan tiplerden. genelde eglenceli olurlar ama zeka seviyesi düşük olanları da çok.

    4- * ))) : utangaç bir kimyası var. dışarda da kahkaha atarak gülmedigi dogrudur.ama dikkat edin utangaç ayagına yatıp sizi kontrpiyede gibmeye de çalışıyor olabilir.

    5- askmm cok komiksinn yaa * : genelde saf bi yapısı var ve onun gülmesi için söylediklerinizin ne oldugu önemli degil. söyleyin yeter o gülecektir.

    6- hassktirrr .d amk cocugu yhaa .dd : büyük ihtimalle mühendislk fakültesi ürünüdür ve mutasyona ugramıştır. kolunuza takıp kahveye eşli batak oynamaya zütürebilrsiniz. emin olun sizi batırmayacaktır.

    7- seviyorum seni * ) : şakalarınızın içine iltifat sıkıştrıyosunuz ve bu işte ustasınız. elde edemeyeceginiz kız sayısı cok az.aynen devam.

    8- hahaha : arkadaşımız genelde böyleyse bu biraz giblenmediginize ve içinden he amk cocugu tamam dedigine işaret. daha kaliteli espriler üretmelisiniz.

    9- lan cocuk :D :D : samimi ve sevgi dolu.bu tepkisi size erkeksi bi yapısı oldugunu düşündürmesin ama espri anlayışında erkek arkadaşlarınızı aratmayacaktır.

    10- ;)))) : her taka bunu yapıyosa gibtir edin gitsin.ego yoksunu alttan alttan her sözümde gizemli bişeler var mesajları vermeye çalışan saf katıksız bir ergen. cevap yazdıgınıza degmez.

    benim aklıma gelenler bunlar. başka varsa yazın
    ···
   tümünü göster