1. 1.
    +2
    bu anlatacağım durumu örnek alın.

    küçükken çok mutluydum, giyime kuşama önem vermezdim. sabahtan akiama gezer sürter top oynardım. 16 yaşıma kadar böyle gitti, saç kesimim falan 3'e vurdur tarzıydı. öyle bir çocuktum bu tarz şeylere önem vermediğim için tip ön plana çıkmazdı, hani normal bir tipin vardır ama bunlara önem vermezsen gib gibi kalırsın ya öyle işte.

    şimdi ise üstüm başım mutlaka özen gösterilir saç özenle kestirilir tavırlar kendimizin ama dikkat çeker vs. vs eskiden bana burun kıvıran kızlar falan şimdi deli gibi yazılsa bile giblemem amk. yolda giderken her 10 kızdan mutlaka(bak mutlaka diyorum!) 8'i göz temasında bulunur. şansımıza boy oldu 1.90 kilo 80 kas falan çalışmadım hiç. ama böyle bir durum var. eskiden karı kız ortdıbına girmek için can atan ve oralardan çıkmayan adamlar şimdi yanımda sönük kalıyor.

    çok abartı bir şey yapmıyorum sade ve düzgün kendime yakışan orta kalite kıyafetler giyiyorum.

    yani beyler kendinizden ümidi kesmeyin her 10 kızdan 8'inin sizinle göz teması kurması sizi kesmesi ve siz bu durum için hiç bir şey yapmamış olmanız çok büyük bir şey.

    sırf göze batmak için farklı şeyler yada moda olan şeyleri yapmayın o sizi mal durumuna düşürür. kendi karakteirniz sağlamsa ve eğlenceliyseniz iş bitmiştir. öyle herkesin yaptığı şeyleri yapmak sizi mal durumuna düşürür.

    edit:

    özet: kendinize yakışan giyer ve kendi tarzınızı yaparsanız ve mal değilseniz tipinizde o denli yerine gelir. yeter ki özenti tavırlardan uzak durun, gerek konuşma gerek giyim, gerek spor, tavırlar, fikirler vs.vs.
    ···
   tümünü göster