1. 1.
    +3 -1
    evet kardeşlerim anlattıgım sekılde yaparsanız sızde cok kısa bır zamanda yuksek meblaglar kazanacaksınız. Benim 150 tane kanalım hepsıne gunde 10 vıdeo atıyorum aylık kazancım 5 haneli

    suanda sırketteyım aksam hepsını detaylı olarak tek tek anlatıcam kardeslerım yolla panpacılık kesınlıkle yok

    rezervlerınızı alın aksam anlatıcam sızlerde kazanın kardeslerım karsılıgında hıcbır sey ıstemıyorum

    hadı saglıcakla

    sadece benim entrylerim. http://inci.sozlukspot.co...r-anlatıyorum/@derbedeer

    Edit1: evet kardeşlerim anlattıgım sekılde yaparsanız sızde cok kısa bır zamanda yuksek meblaglar kazanacaksınız. Benim 150 tane kanalım hepsıne gunde 10 vıdeo atıyorum aylık kazancım 5 haneli

    suanda sırketteyım aksam hepsını detaylı olarak tek tek anlatıcam kardeslerım yolla panpacılık kesınlıkle yok

    rezervlerınızı alın aksam anlatıcam sızlerde kazanın kardeslerım karsılıgında hıcbır sey ıstemıyorum

    hadı saglıcakla

    Edit1: Panpalar öncelikle dün akşam anlatıcaktım müsait olamadım şimdi anlatmaya başlıyorum. Yerlerinizi alın.

    Öncelikle neye ihtiyacımız var; Gmail hesabına. Temiz bir gmail hesabı açmamız gerekiyor bu nasıl olacak peki. ilk aşamada bize 3 tane kanal yeterli. Kanalları açarken cookies (çerezleri) siliyoruz. Kendi telefon numaranızdan sadece 2 kanal açabilirsiniz. benim kullandığım yöntemi sizlere anlatacağım. böylelikle istediğiniz kadar kanal açabileceksiniz.

    Öncelikle 3cx adlı programa ihtiyacımız var bu program ne işimize yarar derseniz bu programı sanal telefon olarak görebilirsiniz. Biz internetten sanal numaralar alıcaz google onay kodunu bu telefona gönderecek öncelikle https://yadi.sk/d/0cK30oJDUbYYZ bu linkten programı indirin.

    Sanal numaraları nasıl alıcaz; panpalar http://www.3c.co.uk/sites/ukddi/register.html bu adrese girin isim soy isimi boş bırakın http://temp-mail.org/tr/ buradan tek kullanımlık mail alın ve mail kısmına yapıştırın size şifrenizi gönderecek. Şifreyi aldıktan sonra https://www.3c.co.uk/ui buradan giriş yapın email ve şifrenizle. Sonra şu resimde anlattıklarımı yapın http://www.onurkahveci.com/anlatim/2.jpg . Sonra http://www.onurkahveci.com/anlatim/4.jpg bu işlemleri yapın . Sonra bunu http://www.onurkahveci.com/anlatim/6.jpg . Sonrada bu işlemleri yapın http://www.onurkahveci.com/anlatim/7.jpg . Bu resme bakın http://www.onurkahveci.com/anlatim/8.jpg . Diğer bir resim http://www.onurkahveci.com/anlatim/9.jpg .

    NotConnected hatası alanlar için çözüm.
    işaretli yerdeki kısmı pasif hale getirin.
    http://www.imgim.com/image/rc479.png/

    Arama gelmesi için kulaklığınızın mikrofonunun takılı olması gerekiyor.
    ···
   tümünü göster