1. 1.
    +8
    Aslında hepimizin çok yakından tanıdığı birisi Johnny Sins. Nasıl tanımıyorum? Abi hani var ya Brazzers’deki kel adam. Evet o işte. Birçoğumuz aslında kendisinin çok büyük birer gizli hayranıyız. Adeta bir sosyal medya fenomeni olması dışında, aynı zamanda kendisi Türkiye’yi ve Türkleri de çok sevdiğini söylediği için ayrı bir sempati duyuyoruz. Tabi içten içe sinir ve kinle. Abi adam hem fıstık gibi karıları zütürüyor, hem de üstüne para alıyor, kebap valla. Peki Johnny bu sektöre nasıl girdi, neler yapar, ne düşünüyor hiç soruyor musunuz? Yok! işi biten sağ üstteki çarpıya basıp gizli pencereyi kapatıp unutuyor adamcağızı. Buyrun buradan okuyun o zaman..

    1. ferre sektörüne nasıl girdin?

    Liseden bir kız arkadaşım, mezun olduktan sonra ferre sektörüne girmişti. Daha sonra birkaç parti için benim okuduğum üniversiteye gelmişti ve birkaç kez işi pişirdik. Benim ferre için harika olduğumu, Los Angeles’a gelip onun ajansıyla tanışmam gerektiğini söyledi. O zamanlar 21 yaşındaydım ve okuyordum, pek üstünde durmamıştım. 5 yıl sonra Las Vegas’da yaşamaya ve nefret ettiğim inşaat yönetimi işinde çalışmaya başladım. ferre hep aklımın bir kenarında kalmıştı ama, ben de ya şimdi ya hiç diye düşündüm ve ferre sektöründe koşturmak için LA’e taşındım. Liseden tanıdığım kız sektörden çoktan ayrılmıştı, ben de kendim denemeye başladım. Ödeme yapmayan birkaç yasal iş buldum önce. Para kazanmasam da en azından kamera karşısında bir kızla sex yaparken kendimi gösterebiliyordum. Sonrasında şansımın da yardımıyla birkaç iş aldım ve 10 senedir burdayım.

    2-Yaptığın işi seviyor musun? Çekimlerdeki partnerini beğenmeyince ne yapıyorsun?

    Evet, kesinlikle! Hatta bayılıyorum. işte hiçbir zaman sıkıcı bir günüm olmuyor, istediğim şeyi yapabiliyorum ve bu gerçekten harika. Ayrıca kendi çalışma tablomu çizebiliyorum ve bir patronum yok!
    Aslında birçok bayan ferre yıldızıyla çalışmayı seviyorum, ama bazen kimyamız tutmayabiliyor, ya da sadece pek iyi geçinemeyebiliyoruz. Böyle bir durumda, beni tahrik eden başka bir olayı ya da başka birini düşünüyorum, ya da sadece partnerimin hoşuma giden, beni tahrik eden biryerini seçiyor ve oraya odaklanıyorum.

    3- Bayan hayranların da var mı? Seni gördüklerinde ne yapıyorlar?

    Geç de olsa birçok bayanın, ferre ve benim hayranım olduğunu farkettim. Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında kendilerinin birer fan olduğunu göstermeyi seviyorlar. Bir kadının ferre izleyerek kendisini tatmin etmesi bence harika bişey. Beni gördüklerinde birşey yapmıyorlar açıkçası. Hiç birebir bir hayranım gelmedi.

    4- Hangisi daha önemli? Boyu mu işlevi mi?

    Tartışmasız işlevi tabiki. Bir işe yaramadıktan sonra ne kadar büyük ya da uzun olduğunun ne önemi var ki?

    5- Barda gördüğün bir kızın numarasını nasıl alırsın?

    Aslında dışarda kızlara yaklaşma konusunda çok çekingenim. Hep böyle oldum ve ferre bunu değiştirmedi. Önce göz temasına konsantre oluyorum. Eğer beni farketmezse sadece yanına gidip “Naber, nasıl gidiyor?” diye sorarım.

    6- Eve iş getiriyor musun?

    Geçmişte getiriyordum. Genelde kiminle çalışıyorsanız onunla çıkarsınız. Çünkü ferre sektöründe olmayan kimse sizi anlayamaz ama bizim sektördeki farklılık, normal insanların aksine biz önce yatarız sonra çıkmaya başlarız.

    7- Mesleğin kız arkadaşınla ilişkini etkiliyor mu?

    Tabiki etkiliyor. Bu sektörde olmaları ya da olmamaları farketmiyor, kesinlikle bir kıskançlık söz konusu. Sonuçta bu insan yapısı ama bunun üstesinden gelmek için çift olarak güçlü olmak lazım.

    8- Çekimlerden sonra bayan oyuncularla ilişkin nasıl oluyor?

    Birlikte çalıştığım birçok kızla güzel ilişkilerim var. Çok sıcakkanlıyımdır ve birlikte çalıştığım insanlara saygım da sonsuzdur. Bu yüzden çekimlerden sonraki ilişkilerimiz de güzel oluyor. Sadece nasıl sex yaptığımızı konuştuğumuz zamanlar biraz salakça hissediyorum.

    9- Her çekimde zevk alıyor musun yoksa rol yaptığın zamanlar da var mı?

    Setlerdeki birçok gün harika geçiyor, partnerim olan yıldızlar da genelde havalı, çekici ve mutlu oluyor. Fakat herkesin kötü bir günü vardır. Kimisi biraz hasta ve halsiz, kimisi geceden kalma, kimisi sadece kötü bir gün geçiriyor ya da kimisi de sadece sette uzun süre zaman geçirmekten yorgun ve negatif olabiliyor.

    10- Hem birbirinden güzel bayanlarla sex yapıyor, hem de üzerine para alıyorsun. Birçok erkek bu yönden seni kıskanıyor. Peki sen memnun musun bu hayattan?

    Herkesin ferre sekötürnde farklı tecrübeleri var fakat ben bu sektöre giriş kararımdan gayet memnunum. Hayatımı seviyorum ve başka hiçbirşeyle değiştirmek istemem. Ben bir yere bağlanmayı ve hapsedilmeyi sevmeyen bir yapıya sahibim ve ferre bana istediğim özgürlüğü verebiliyor. Ben kendi fantezilerimi tatmin ediyorum, geri kalan günlük prensibim ise güzel bir kadın olan sevgilim. Herkese önermiyorum ama benim için harika birşey bu!

    11- iyi sexle ilgili 5 ipucu olabilir miyiz?

    Yoğunluk: Partnerinizle ya da başka birisiyle sex yaparken, tamamen ona yoğunlaşmalısın, gözlerine bakmalı ve onunla sözlü ya da fiziksel iletişim kurmalısın.
    Verici ol: Herşeyi partnerinden bekleme. Eğer ciksi başlatmıyorsan, o zaman başlat! Bir bayanla oral sex yapmıyorsan, yap!
    Hazır ol!: Kendini temiz ve sağlıklı tut, böylece zamanı geldiğinde hazır olabilirsin. ihtiyacın olan şeyleri yanından ayırma, prezarvatif ya da ağız çalkalama suyu gibi. Böylece gecen de daha uzun sürer.
    Spontane ol!: Genelde yapmadığın yerlerde ve zamanlarda sex yap. Sürekli yatak odasında sex yapma, keşfet, evin tüm odalarını dene. Sevgilim Kissa’yla birlikte , sex yapmak istediğimiz ve içinde halka açık yerler de olan 100 maddelik bir sex listemiz var. Sexi eğlenceli ve zevkli tut.
    Doğru düğmeleri bul!: Herkesi delirten ve azdıran birkaç noktası vardır. Bunları bul ve sakın unutma! Sadece sen sex yapmak istediğinde bile bu noktaları kullanabilir, sex sırasında da kullanarak çift olarak daha zevkli bir sex yaşayabilirsiniz.
    12- Sektördeki favori bayan yıldızların kimler?

    Aslında bu soruyu pek sevmem. Çünkü sektörde birbirinden harika birçok kız var ve hergün yeni birileriyle de tanışıyorum. Bu yüzden favori listemi seçmem imkansız.

    13- Peki bayan ferre yıldızlarıyla da günlük hayatında bir kafede kahve falan içiyor musunuz?

    Pek değil, bu süreyi sevgilim ve arkadaşlarıma ayırıyorum.

    14- Bir ferre yıldızının kaybetmemesi gerektiği özelliği nedir?

    Bir ferre yıldızı, gerçek benliğiyle ilişkisini kesmemeli. Sektöre girerken sahte bir isim ve sahte bir kişilik alıyorsun, böylece sektörden çıkıp ortadan kaybolmak istediğinde bu çok kolay oluyor. Bence gerçek benlik, inançlar, yaptıkların ya da yapmadıklarınla ilişki kesilmemeli.

    15- Türkiye ve Türk insanı ile ilgili düşüncelerin neler? Hiç Türkiye’ye gelmeyi düşünüyor musun?

    Hiç gelmedim ama ülkeyi ve insanlarını çok seviyorum. Twitter ve diğer sosyal medya platformlarındaki Türk hayranlarım, hiç bir gerekçe yokken beni karşılıksız destekliyor ve sevgilerini gösteriyorlar. Gençlerin ülkeleri ve gelecekleri için yaptıklarını takdir ediyorum. Türkiye’yi mümkün olduğunca erken ziyaret etmek istiyorum. Hayranların bana Türkiye’de ziyaret edebileceğim güzel yerleri söylüyorlar. Hatta birçoğu beni ve kız arkadaşım Kissa’yı gezdirebileceğini söylüyor. Sanırım bu bizim için çok güzel ve çok özel bir tecrübe olur.

    alıntıdır: http://www.masqlen.com/jo...adam-tadinda-soylesi.html
    ···
   tümünü göster