1. 76.
    +3
    şimdi bir galatasaraylı olarak olaya elimden geldiğince objektif yaklaşıcam binler..

    galatasaraydaki orta saha türkiyede hiçbir kulüpte yok. önce burda anlaşalım. melo-sneijder-selçuk 3lüsü, beğenmesek de,bitik desek de hamit, kanatlarda olcan, bruma falan derken orta sahamız fazlasıyla iyi.

    kale için de aynı şeyi söyleyebilirim. ligin en iyi kalecilerinden biri bizde. volkan da iyi kaleci, onur'u tartışmam bile.

    ama defans için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.ben gökhan gönülü de son 2 sezondur çok beğenmiyorum. fenerliler yere göğe koyamıyor ancak geçen sene yaptığı iş sadece 3 asist.onu bizim hakan balta da yapıyor. caner gibi sol bek şuan ligde yok maalesef. hele de yerli olarak. belki alex telles bu sene beklenen gelişimi gösterecek, seneye daha iyi olacak ancak şuan en iyi sol bek caner.

    stoperlere bakacak olursak chedjou-semih bana çok da güven vermiyor. semih hata yapıyor eyvallah da semih 2,5 sezondur ligde top oynuyor yaşı daha 23.kendisini her geçen sezon daha da geliştiriyor. türk stoperler içinde gayet yeterli bir oyuncu. fenerde yerli olarak egemen yüreğiyle oynuyor, çirkefin teki o ayrı mevzu da artık yaşlanıyor. zaten şuan ciddi bi sakatlığı var diye biliyorum.bu sene fenerin göbeği kadlec-bruno alves'e kalır, zaman zaman bekir oynar. yani fenerin de stoper bölgesi aman aman sağlam değil. bruno alves'e zamanında zenit dünyanın parasını ödedi eyvallah da o eski alves değil şuanki. bunda hemfikiriz sanıyorum. chedjou için de 2 çift lafım var.bu adam bize fransa'da yılın stoperi olarak geldi. lille'de bu adamın defans hattında beraber oynadığı herifler -chedjou dahil- 40-45 maç oynamış istikrarlı adamlar. uyum vardı. herif bize gelince yanındaki stoperden tut da beklere kadar her maç herkes değişti. haliyle chedjou da kötü performans sergiledi. aslında kötü bir stoper değil ancak bizde o imajı bıraktı bir kere. yerine sağlam yabancı stoper gelmezse bu sene de devam ederler.

    son olarak forvetlere gelecek olursak sow-emenike ve her ne kadar bu 2si kadar olmasa da webo kaliteli forvetler buna kimsenin lafı olamaz. galatasaray'a da böyle bir forvet lazım.ama şu burak'a tak atan arkadaşlar,2-3 tane boş kaleye atarmış da bilmem neymiş de,ya dıbınoğlu aç bi izle attığı golleri,2-3 boş kaleye diyorsun da geri kalanı nereye atmış bu adam amk? bu adam trabzonda 19 gol sonraki sezon 33 golle gol kralı, sonra galatasaray'a geldi,24 golle ilk senesinde gol kralı oldu. geçen sezonda 16 gol attı.bu adam 4 sezonda 92 lig golü attı be dıbına kodumun cahilleri.sow-emenike çok çok iyi topçular tekrar diyorum da,hangisi bir sezonda 20 gol atmış amk? (türkiye ligi)

    sow: ilk geldiğinde devre arasıydı. yarım sezonda 10 maç 6 gol / 2.sezonu 31 maç 15 gol / 3.sezonu 30 maç 15 gol

    emenike: karabük yıllarından başlayalım.ilk sezonu ptt 1.ligde 28 maç 16 gol / 2.sezonu süper ligde gene karabük formasıyla 23 maç 14 gol / rusyadaki 1.sezonunda 24 maç 13 gol / 2.sezonunda 16 maç 5 gol /fenerbahçeyle geçen sezon 28 maç 12 gol

    sow-emenike hızlı, yırtıcı,zor gollerin adamları olabilirler. peki soruyorum size.sow kardeşimiz 2,5 sezonda 36 lig golü atarken, burak kazması 2 sezonda 40 lig golü atmış.(8 de şampiyonlar ligi golü var tabi o gollerin de hangisi boş kale tek tek incelemek lazım) benim tepkim sizin burak'a kazma demeniz. böyle kazmaya can feda amk.

    yerli forvetler içinde burak kadar gol atacak tek bir adam gösterin. biri umut bulut, diğeri mevlüt olur. mustafa pektemek diye böbürlenen beşiktaşlı kardeşlerim,en fazla 10 gol görürsünüz mustafa'dan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster