/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 551.
    +3
    hocam sadece senin yazdıkların 6 sayfa, ilk sayfasını okudum ve çoğuna kendımce katılıyorum yani bahsettiğin şeyleri farketmiştim, ferregrafiyi 2-3 kez haftalık sürelerde bıraktım fakat sonra nefsime teslim olup tekrar başladım. şuan kesin olarak bırakmaya karar verdim. masturbasyon ihtiyaç duyduğumda yapacağım ama bu ferre sektörüne daha fazla bağımlı kalmayacağım. bir sorum olacak. önce 6 sayfanın tamdıbını oku ondan sonra sor bin diyebilirsin fakat ortam daha fazla kalabalıklaşıp sorum gözünden kaçsın istemiyorum. müziklerle zihin kontrolü yapılıyor, dinlemeyin demişsin. rihanna, lady gaga ve benim daha isimlerini bilmediğim bu ara meşhur olan ama genelde 27 yaşında uyuşturucudan ölen yahut sürekli züt baş açıp önce amerika sonra dünya gençlerinde ahlaksızlığı normalleştiren bu şeytanların zihin kontrolü yapmasını anlıyorum fakat bir ennio morricone bir astor piazzola gibi üstadların ensturmantel müzikleri benim daha iyi düşünmemi sağlıyor ve beni sakinleştiriyor ya da ben öyle hissediyorum. bu adamlar pek tanınmış adamlar değil. lafın kısası müziği tamamen kesmek şart mı, popüler kültürün müziğini kessek olmaz mı? eyvallah

    büdüt: son olarak geçen sene liseden mezun oldum, bu yıl üniversiteye gitmem gerekiyordu fakat tercih yapmadım çünkü hukuklar tutmasına rağmen istanbul-ankara gibi baba hukuklar tutmuyordu. geçen haftadan itibaren kampa girdik 3 arkadaş ve 22.30 gibi yatıp sabah 7.00de kalkıyoruz, koşuyor kahvaltı ediyor ve düzenli şekilde ders çalışıyoruz yani düzenli yaşıyoruz. ben yazını benim bu yılım için de bi fırsat olarak görüyorum, okuyacağım ve bu yıl prensip kabul edeceğim dediklerini. doğrudur yanlıştır önemli değil zaten bu yıl telefon bilgisayar televizyon ferregrafi sosyal medya vb şeylerden uzak durmam gerekiyor tamamen kesip söylediklerini denemekten ne kaybederim? ki dediğim gibi mantıklı şeyler söylüyorsun daha önce bir kısmı aklıma gelmiş ama kuruntu diye düşünüp bırakmaya cesaret edememiştim.

    maneviyat konusuna gelince ben islam dininin doğru din olduğuna inanmıyorum, rasyonalistim ve duygularımla düşünmemeye çalışıyorum. aslında bakarsak bize ferregrafiyi pompalayan sektörler, dinsizliği de pompalıyor fakat ben onların insanların sorgulayan birer ateist olmasını değil de dinlerini yanlış yaşayan ya da önemsemeyen, dezenforme olmuş dinlere inanan insanlar olmalarını istediğini düşünüyorum. böylelikle yarın tek dünya dinine daha rahat bir geçiş yapacaklar.
    tanrının olması yüksek bir ihtimal ama olmaması da mümkündür iki boyutlu evrende ne kadar düşünebilirim ki? maneviyat kısmına gelince tekrar yazacağım umarım o konuda da bana yeni şeyler gösterirsin. yazışından belli hocam, doğru yanlış bilemem ama büyük adamsın, değerli birisin, prensipli ve zekisin. toplumun %99undan farklısın yani. senin gibi insanlardan olmaya çabalıyorum yazmayı bırakmamanı rica ediyorum en azından benim için. bencilce oldu kabul ama cidden senin gibi birine ihtiyacım var. başka olanlar da mutlaka vardır.

    büdüt2: tamam ulan masturbasyonu da bırakıyorum bin, adamsın ikna oldum
    büdüt3: tamam müziği de bıraktım yav zaten çok dinlemiyordum, denemekten zarar gelmez. ama dönercide falan kantinde çantinde falan dönüyor tvde onu nabıcaz.
    büdüt4: döner fastfood mu :( dersanedeyken öğlen tost ya da dönerden başka ne yiyeyim ki ben. şartsa lokantaya gideriz madem

    büdüt5: ömer abi sen misin amk??
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster