1. 1.
    +155 -17
    Dedem 15 yaşındayken kardeşini kaybediyor beyler. tüm olanlara eve gelen bir ailenin neden olduğunu öğreniliyor. 39 yaşına geldiğinde; ashıp olduğu havas ilmi ve elindeki tüm imkanlarla olayı araştırmaya başlıyor. Başına bir şey gelme ihtimaline karşın herşeyi kayıt altına alıyor. direkt olarak o dosyalardan elde ettiğim ses kayıtları ve olay örgüsünü aktarıyorum.
    aileyi buluyor ve olayları araştırıyor.

    ses kaydını dinleyiniz: http://vocaroo.com/i/s01B46Bi4HnN

    kadın lausayken böyle bir olay yaşıyor. ardından varlık bunu rahatsız etmeye devam ediyor.

    ses kaydını dinleyiniz : http://vocaroo.com/i/s0aAksljkoAS

    tüm bu olaylar yaşanınca kadının kendi annesi, köydeki hocayla konuşmaya gidiyor. gittiği hoca ise dedemin babası. o zamanlar yıldızname bakan, havas ilmine sahip bir metafizik uzmanı.
    yazılanlara göre dedemin babası eve hazırladığı vefklerden koyuyor, kadına seanslar uyguluyor herşeyi normal haline sokuyor.

    yıllar sonra ev sahipleri yine aynı evde eski mahseni kazıp, mahseni büyütüyorlar. zaten herşey bundan sonra başlıyor...


    ses kaydını dinleyin: http://vocaroo.com/i/s14WKhor9kE8

    olayın içinde küçük bir kız daha var.kadının kızı. kız korkudan etkilendiği için dedemin babasına o olaydan bahsedilmiyor. dedem ise gizemli olayların ardındaki küçük kıza,kendi araştırmalarında rastlıyor.

    ses kaydını dinleyin : http://vocaroo.com/i/s11sz0aVieya

    metafizik canlı artık kızın peşine düşüyor.


    mahsen kazıldıktan bir kaç gün sonra evin kızının başına yine bir olay geliyor. yazılan vefkte kızın adı olmadığı için küçük aysun apaçık bir hedef oluyor.

    ses kaydını dinleyiniz: http://vocaroo.com/i/s0udEkouwkcN

    kız sabah annesine olanları anlatıyor. etrafa sorup soruşturuyorlar evliyanın abdest aldığını korkulcak birşey olmadığını düşünüyorlar. hayatla ödenen bir yanılgıya uğruyorlar. dedeme göre, kardeşinin ölmesinin sebebi bu olayın ailesine iletilmemesi olarak notlar arasına geçiyor.


    Dedemin olayı anlatma şeklini direk kağıttan buraya geçiriyorum.

    Yaz tatiliydi. Kardeşimle bahçede erik yerken annem apar topar gelip bizi ahıra zütürdü. Ne zaman bir hasta gelse kendimizi orda bulurduk. Ahır büyük bir oda gibiydi ; girişte hemen sağda 3lü kanepe yanında pilli radyo tam karşısında oyun oynarken saklanabilceğimiz büyüklükte beton yemlik vardı. Evden ufak bir kandil lambası getirmişlerdi. Tavanda salıncak asılcak yerler ve tam ortada yazılarla dolu bir sembol vardı. Babam seansı bitirene kadar orda beklerdik.

    Seans biraz uzun sürünce annem eve bakmaya çıktı. Ahırı arkadan kilitleyip , dastiyi içeri aldı. Dasti ; babamın köpeğiydi. Cinsini hatırlamıyorum babam avlarında kullanırdı. Böyle bir aileden gelsekte her çocuk gibi bizde eğlenmeyi , gezmeyi koşmayı çok severdik. Bütün köyü dasti eşliğinde tavaf eder, yorulana kadar koşardık.

    O zamanlar su tabancası yok , yarım metrelik serumlara su doldurur , bütün gün dastiyi kovalardık.

    Fakat dasti bugun hiç havasında değildi. 6. hissi en kuvventli hayvanlardan biri olduğunu o gün bir kez daha anlamıştım...

    Uzunca bir süre geçmişti. Radyonun pili bitmiş, göz göze geldiğim kardeşim bana en cazip olgu olarak geliyordu. Gün boyu yaptığımız bir çok eylem, bir çok zaman öldürme yöntemimiz vardı. Su dolu serumu kaptığım gibi Fatih 'e saldırmaya başladım. küçük olduğu içinde hayvan yemliğine saklanmasına izin verdim. Bense korumasız kalmıştım, aile genlerim, yüksek yıldızımın verdiği içgüdüsel davranışımla tüm gücümle kardeşime saldırdım. Onu yemliğe yatırdım. Serumdaki bütün suyu üzerine boşalttım.

    Bronşiti vardı, benimse bitmek bilmeyen shırsım. Az birşey terlese öksüren kardeşimin nerdeyse ölümüne sebeb oluyordum.

    Bu hırsın ardındaki gizemse, saatler sonra ortaya çıkıyordu.


    O günün akşamında kardeşim hastalanmıştı. Öksürük krizleri yüzünden gözüme uyku girmiyordu. Yattığım yatağın cam ile olan aralığından gökyüzünü izliyor, sabah yaşadığım hırsın nedenini kendime soruyordum. Uzunca bir sessizliğin ardından bahçede babamı ahıra doğru ilerlerken gördüm. Konuşma seslerini duyuyor, ama kimle olduğunu göremiyordum.

    Sabah kaltığımızda eve baygın şekilde bir kız gelmişti. Tüm rutinler tekrar işliyor, ben dasti ve kardeşim ahıra doğru ilerliyorduk.

    Ahırda babamın işlerinde kullandığı bir sürü vefk , asa tarzı kavak ağacından yapılmış parçalar, ilim kitapları , kara kaplı olay örgülerini kaydettiği defterler her yerde değişik eşyalar vardı. bunları ise ahır için tüm metafizik canlıların hışmından koruyordu. içeri girmelerini engellemek için tavana büyük bir vefk safran mürekkebi ile çiziilmiş odayı korunaklı hale getirmişti.

    Aynı zamanda ben ve kardeşimi ters birşey olursa güvende olmamız için orda tutuyordu.O gün, fatihin hastalığı yüzünden annem ve babanemde aynı odada bizimle bekliyordu. Dakikalar sonra babam kapıyı açıp içerdeki sandıktan büyük bir kitap çıkardı. Babanemi yanında alarak endişe dolu gözlerle anneme baktı. Birazdan gelebilirim diyerek ahırdan çıktı.

    Çok zaman geçmeden annemide yanlarına aldılar. ilk defa babamı bir hasta için bu kadar çok endişelenmiş ve korkmuş halde görüyordum.

    Olurda fatih fenalaşırsa onlara seslenmem için annem kapıyı ilk defa kitlememişti. Fatih kanepede uyuyor , dasti ise kapı eşiğinde miskin miskin yatıyordu.

    Dışarıdan adımın tekrarlandığını duyuyordum. Bir his beni dışarıya çağırıyordu. Hayvan meraklısıydım o zamanlar. Duvarlardan, taş toprak altından kara örümcek yakalar , bahçedeki kuyudansa kurbağa tutardım. Yavaşça kapıyı aralayıp evi kolaçan ettim, Kimsenin görmediğini anlayınca koşarak kuyunun başına gittim. Sanki; bu yaşananlar bir olay örgüsünün planlanmış kesimiydi. Annemin çığlık sesiyle irkildiğimde, son 5 dakikanın nasıl geçtiğini düşünmem benliğimi kaybettiğimi açıklıyordu.

    Geçen o sürede, fatih ayaklanıp ahırdan çıkmış, eansın uygulandığı korunaksız odaya girmişti. Tüm zayıflığından faydalanan metafizik canlılar kardeşimi etkisi altına almıştı.

    Tek suçlusu ben gibi gözüksemde , olayların olgu olmasına neden olan sismik canlının sadece planlarından bir parçası üzerimde uyguladığını günler sonra anlamıştık.

    -- Beyler dedemin notları arasında ufak bir kağıt parçasında yazan eki hemen iletiyorum

    "babası zamanında aldığı yüklü parayla , hayır işlemek için köyün girişine üç ağızlı çeşme yaptırmış"

    olayların devamında bahsi geçen çeşmenin, aile muhiti olduğu bilene.

    dedemin notlarından devam ediyorum

    O günün akşdıbına halam bize gelmişti. Babamla konuşmak istediğini, ağlayarak dün gece gördüğü rüyayı anlatıyordu.

    Rüyasında "köyün girişindeki çeşmeyi altın sarısı su akarken görmüş. 3 ağızdanda avuç dolusu su akarken birdenbire ikinci ağızdaki su azalıp, diğer ağızdan ise kan akmaya başlamış. kan damlaya damlaya kuruduğu zaman uyanmış.

    Bir anda ev sessizliğe gömülmüştü. Babanem kardeşimin alnından öperek bahçeye çıkmıştı. Annemse benimle göz göze gelmekten kaçıyordu.

    O rüyanın getirisini idrak edebilmek için tam 4 sene daha büyümem gerekmişti.

    Oturduğum yerden bahçeye bakıyordum. Babam hızlıca ahıra girip, büyükçe bir sandıkla çıktı. Babanem "yapma oğul" diyerek babamın ellerine sarıldı. Lakin, kararından vazgeçiremedi.

    Babam çoktan sandığı odanın ortasına koymuştu. Halam, babanem ve annemin tüm uğraşlarına rağmen babam sandığı açtı , içinden çıkardığı hallice yanık olan kitabı tutarak

    "Ben yaşadığım sürece hiç biriniz ailemden birine zarar veremiyceksiniz" dedi.

    Halam korku dolu gözlerle babamın sırtına elini yaslayıp "abi yapma" dediysede ne fayda..

    bense, ilk defa ailemin bir uygulama için zıt düştüklerini görüyordum.


    Halamın metafizik canlıların sandık içindeki sismik ögeleri ele geçirmesinden korkmuş olduğunu anlıyordum. Korku dolu gözlerle olan biteni izliyordu.

    Her sözü hayır dua olan halamın ağzından beddua çıktığına şahit olmuştum. Mahsenli evdeki kızın adını mırıldanıyor, korkularını belli etmeden dizginlemeye çalışıyordu.

    Babam, kanıyla mes ettiği bir avuç kadar beze, vefk hazırlayıp boyuma astı.

    "Her ne olursa olsun, gözlerini açma" dedi. Beni yan odaya gönderip, kardeşimi seans odasına almışlardı. Odada ne oldu, ne bitti hiç öğrenemedim, tek duyduğum kardeşimin canı için metafizik canlılarla mühürlü bir antlaşma yapılmıştı.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      bağlama büyüsü lazım abi hadi be para ödeyebilirim
      ···
      1. 1.
        +9 -1
        Mal mısın amk.
        ···
      2. 2.
        0
        yine mi sen
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        sanane oç
        ···
      4. 4.
        +7
        puhahaha dıbına kodumun eziği kız bakmayınca büyüye sarmış
        ···
      5. 5.
        0
        Rez atalim okuruz
        ···
      6. 6.
        0
        linkleri yinile amk ses mes yok :D
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      0
      Gece gece korktum amk nabiyon
      ···
   tümünü göster