1. 1.
    +368 -103
    bir asırlık büyü kitaplarını raflarından indirdim beyler. dedemin vefatından sonra bize geçen bu aile yadigarı kitaplari siz inci sözlük yazarları için kullanmaya karar verdim. 12 yıldır havas ilmi eğitimi, 3 sene metafizik uzmanlığı ve uzun yıllar vefk ilmi üzerine çalışmalar yaptım.

    havas ilmi uzun yıllar gizli ilim olarak süre gelen bir doğu majisidir. genel amacı yapılan bir başka büyüyü izole etmek için kullanılsada, metafizik canlılar yardımıyla ilmi icraa eden kişilerce büyü yapımına olanak sağlar.

    yıldızname, geçmiş hakkında bilgi edinmemizi, bulunan majisel- büyüsel ögenin kim tarafından konulduğunu, hedef gösterilen metafizik canlıların varlığını tespit eder.

    karadavut eseri ise, ilk türk - islam tarihi hakkında yazılı bir kaynaktır

    psişik olaylardan etkilenen arkadaşların yazının devdıbını okumasını tavsiye etmiyorum. majisel ögeler içermektedir



    1. Bağlama büyüsü



    {{yazı: halk arasında dahi bir çok metod ile denenmiş olan bu majisel çalışma için, bireyin büyüyü yapmak istediği kişi ile , uygulama öncesi ruhsal bir bağlantı kurmuş olması gerekmektedir. örnek verilirse, adriana lima yı kendinize aşık edemessiniz.
    ruhsal bağlantı nedir? kişiyle gözgöze gelmek, konuşmak , kızdırmak gibi olaylar.




    2- ayırma büyüsü



    aşıkları birbirinden ayırır- tarafları nefret ettirir
    hedef gösterilen kişinin kısmetinin bağlanması hakkında bilgi vermek istiyorum. olay aslen, kısmet bağlanması değil, kızın yada erkeğin yakınlık kurduğu sevgi beslediği insanların, metafizik canlılar etkisiyle karşı cinsin ona olan ilgisini azaltır. bu, bir diğer büyü yapılana kadar yada hedef gösterilen majisel öge izole edilene kadar devam eder






    3-kısmet kapama büyüsü



    2. numaralı anlatımın, hiç bir duygusal bağlantısı olmayan bir bireye yapılmasıdır. ilişkisi olmayan birinin sonsuza kadar ilişki yaşamaması gibi






    4- kısmet açma büyüsü



    halk arasındaki en büyük safsatalardan biridir, acaba kısmetim mi kapandı sorusu. kısmet kendiliğinden kapanmaz buna açıklık getireleim.
    kısmet açma büyüsü, sadece daha önce kısmet kapama büyüsü yapıldıysa, o büyüyü izole etmek için yapılır






    5- rızk büyüsü



    bol kazanç, zenginlik
    satılmak istenen bir malın, yüksek meblahlarla alıcı bulmasına, beklenmedik yerlerden helal para gelmesini sağlar.




    Doğu majisinin ruh bulmuş hali olan simyatik uygulamaların 21. yüzyıl dönemine sarkan uygulamalarını inci sözlük yazarları için ücretsiz olarak gerçekleştiriyorum.

    Herhangi bir uygulamadan yararlanmak isteyen yazarların "25" entry girerek, mesaj atmaları gerekmektedir.

    23.02.2017 editi: 25 entry girmeden atılan mesajlara cevap vermiyorum.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      olm hadi yolla artik su baglama buyusunu beyav
      ···
   tümünü göster