1. 326.
    +1
    @260 @ 269 Panpa son sorunu daha yeni gördüm, biraz oturup düsündüm. iki taraflı düşünüp ayrıca kızlara falanda sordum nedenlerini.
    1) Kızlar ortamdaki diğer kızlardan daha popüler ve daha ilgi çeken kişi olmak için giyinip, süslenip, boya badana yapıp geliyorlar.
    2) Genellikle ortamda ne kadar fazla erkek varsa kızlar o kadar az arayış içinde oluyor. Bunun sebebi de ters orantı, ne kadar fazla ne kadar az kız; kızda istediğimi elde ederim düşüncesi ortaya çıkıyor. Tam tersi ne kadar fazla kız ne kadar az erkek varsa bu durumda da ihtiyacımı giderebilecek az kişi var diye düşünüp koşmaya başlıyorlar. Ne kadar dengeli ise de güzel kızlar çekingenliği olmayan çirkin erkekle, çirkinlerde çekingen olmayıp yakışıklı erkekler ile birlikte oluyorlar.
    3)Orta derecede bulunup değerini arttırmaya çalışır bir çok kız çünkü; az bulunanın elinden kapılması ihtimali ile korkar erkeği kaybeder, çok bulunanı ise ne de olsa başkası da var deyip umursamaz. Oysa ki değerini arttırıp birde bununla övünmeyi çok severler. (bkz. odundu ben ne hale getirdim diyen kızlar... )
    4) Bu sorunu cevaplayamam çünkü tam emin değilim. Kimi kız maddi açıdan doyuma ulaşmak istiyor, kimi cinsel açıdan, kimi ise ikisini birden istiyor. Yine de insan her zaman elinde olmayını ister mantığından yola çıkarak, diyebilirim ki; kızlar genellikle hayatını güvenceye alacak, dışarıda ona kol kanat gerip, yalnız iken ona karşı sert olan erkeklerden hoşlanan çok fazla kız var.

    Benim soruma geçersek, ben kızlarla iletişim kurabiliyorum lakin nerede yanlış yapıyorsam genellikle kızlar benimle arkadaş olarak takılmayı istiyor, hatta ayrıldığım sevgililerim bile geri gelip arkadaş olmak istiyor. Sence benim ne yapmam lazım?
    ···
   tümünü göster