1. 1.
    +2 -1
    türk kızından yaka silkmiş erkekler için kemalist kızlarla birlikte olma rehberi. aslında sosyalist kızların vericilik oranı da çok yüksek ama bakımsız oluyorlar ve çok kötü giyiniyorlar. o yüzden geçmiş tecrübelerime dayanarak size kemalist kızları şiddetle tavsiye ediyorum.

    öncelikle neden şucu bucu değil de kemalist kızla birlikte olmalısınız ona açıklık getireyim. kemalist bir kız, ilkokuldan başlayan bir süreçle beraber beyin yıkama operasyonuna maruz kalmıştır. kafasına sürekli laik, çağdaş, aydın ve ilerici olması gerektiği vurulmuştur. lise ve üniversitedeki süreçle birlikte de bu durum devam eder. bir kemalist kız asla düşünmez, sorgulamaz, kitap okumaz, araştırma yapmaz. çünkü bunlar zaten zamanında taptığı kişilik tarafından yapılmıştır. dogma bir doktrine bağlı kalmak en büyük vazifesidir onun için. zamanını gezmeye, alışverişe, bakımına ve eğlenceye ayırır. o yüzden hepsi çok ama çok güzellerdir. baktınız mı içinizin gittiği kızların hiç abartmıyorum % 90'ı kemalisttir. ayrıca bunlar hep orta ve üst gelir düzeyine sahip ailelerin kızlarıdır. varoş değillerdir yani. çekiciliklerini gölgeleyecek herhangi bir ekgibleri yoktur.

    buraya kadar herşey tamamsa bir kemalist kızı nasıl tespit edeceksiniz şimdi ona geçiyorum:

    tespit süreci:

    bu kızların tamdıbına yakını sosyal medya kullanır.

    (bkz: facebook)
    (bkz: twitter)
    (bkz: instagram)
    (bkz: foursquare)

    öncelikle potansiyel kemalist olduğunu tahmin ettiğiniz kızları buralardan stalklayın. eğer profillerinde atatürk resmi varsa; 23 nisan, 19 mayıs, 29 ekim ve en önemlisi 10 kasım gibi zamanlarda minnet duygusu barındıran paylaşımlar yapılmışsa ve de ak parti ve rte ile dalga geçen paylaşımlar bulunuyorsa tebrikler kazandınız. o kız tescilli bir kemalisttir. hemen markaja almanız lazım. yalnız dikkat edin bu saydığım unsurların üçünün de bulunması lazım. eğer kızımız 10 kasım'da paylaşım yapmış, atatürk resmi paylaşmış fakat ak parti ile dalga geçmemişse, büyük olasılıkla bir kezbandır. ondan uzak durun, size yaramaz.

    bir kızın kemalist olduğunu tespit ettiğimiz an şimdi ikinci aşamaya geçiyoruz.

    ilgi alanlarını saptama:

    kemalist kızların sizi beğenmeleri için, onların ilgi alanlarını, nelerden hoşlandıklarını bilmeniz lazım. bu kızlar paraya taparlar, eğlenceyi severler ve kendilerini mutlu edebilecek erkeklerle beraber olurlar. aşağı yukarı anlamış olmanız lazım; su zütürmemiş bir kapitalist olacaksınız. bir kere zenginseniz 10-0 öndesiniz demektir, burayı okumanıza bile gerek yok. fakat üst sınıftan değilseniz, sizler beni iyi dinleyin. öncelikle iyi giyinmeniz lazım. illa çok para vermenize gerek yok, sizi zengin gösterebilecek şık kıyafetler giyin. gidip de defacto'dan alışveriş yapmayın. ikincisi vücudunuzun iyi olması kemalist kız için artıdır, bu erkeklere bayılırlar.*** . üçüncüsü her kemalist kız bir alkol müptelasıdır, iyi bir alkol kültürünüzün olması şart o yüzden.

    buraya kadar da kemalist bir kızın sizden hoşlanması için olmanız gereken erkek profilini anlattım. şimdi üçüncü ve son aşamaya geçiyoruz. evet! öyle on adım filan, sıkıcı kurallar yok. bir kemalist kızla beraber olmak bu kadar basittir, çünkü kemalist kızlar anlaşılması gayet basit kızlardır ve standart bir hayatları vardır.

    tanışma ve yatağa atma:

    bahsettiğim forma girip sosyal medyada bol bol yediğiniz içtiğiniz şeylerin ve kendinizin fotoğraflarını paylaşın. ardından takip edin bunları, beğenirlerse onlar da sizi eder. mention atın birşeyler yapın. kapıdan olmadı, bacadan zorlayın. aynı okuldaysanız işiniz kolay zaten. pısırık olmayın ve gözünüzde büyütmeyin. arabeske bağlayan erkekleri, özgüvensiz erkekleri hiç sevmez bu kızlar. dedim ya onları eğlendirebilmeniz lazım. çünkü hayatları bunun üzerine kuruludur. para, eğlence, ciks. eğer pasif kalırsanız sizin bakmaya kıyamadığınız kıza başkaları çatır çatır vurur, sonra arkasından ağlarsınız.

    tanışın, içirin, içtikten sonra bol bol espri yapın kafası iyidir zaten gülecektir hepsine. sonra vakit kaybetmeden yavşayın, alkollü kız karşı koymaz. ondan sonra da eviniz varsa eve, yoksa otele.

    hadi hayırlı traşlar.
    ···
   tümünü göster