1. 1.
    +24 -3
    ben yapıcam türk genç kızlarının en büyük sorununun cinsellik olduğunu biliyorum. daha önce "içinizden birisini milli yapacam diye başlık açmıştım. bi sürü kız sazan 35 tutturacam diye sayfalarca entry girdi, umut dünyası işte. bu konudan da bahsedip biraz kıkırdadık, ne yalan.

    inci sözlük'te erkek için deliren, yeni ergen, amı ile duvarı ıslatacak çok kız var, saygı duymak lazım. sizlere gizli bir fantezimi söyliyim. her zaman genç, bakire, hiç erkek yannanı görmemiş sıfır kilometre bir amı ağzıma almak, çıtır bir kız ile hunharca sevişmek, onu bulutların üzerine çıkarmak, onun bakire inlemelerini dinleyerek boşalmak isterim, hatta birçok mastürbasyonuma bu fantezimi katık ediyorum.

    tanışma ve ilişki sırasında kesinlikle özel sorular sorulmayacak, yanınızda cep telefonu, kamera vs türü elektronik alet olmayacak.

    entry sonu 22 olanlar arasında yapılacak ön telefon görüşmeleri sonucunda, arkadaşım seçeceği bakier bir incici bir kızı milli yapacak. sazan. avı olmadığını ispatlamak için milli olmanın ilk sevişme, ilk gibiş sokuş anldıbına geldiğini de burada beyan ediyoruz.

    çiftleşme yeri: merkez bolu. ama ankara, istanbul, konya ve antalya da olabilir.

    22 tutturan herkese yannan capslerimi yollayacağım. şu an imgime yükledim bile.

    not: bu çekilişe reşit olmayan bayanlar da katılabilir ama ailesinden izin kağıdı almak şartıyla.

    hepinize bol şans...

    lütfen sazan.avi, börek avı gibi gereksiz entriler girip boşuna yer işgal etmeyin ve yannanımı hak edecek bir panpamızın şansını etkilemeyelim. yeminim başlığımda.
    ···
   tümünü göster