1. 1.
    +1
    Serkan inci
    Vikipedi, özgür angiblopedi
    Bekleyen değişiklikler bu sayfada görüntülenmektedirKontrol edilmemiş

    inci Sözlük'ün kurucusu, Kürt Serkan Lakabıyla bilinen Kürt Denizci.2010 yılında Kuzi Kere adlı albüm çıkarmıştır, insanlığa Lanet ve Ben Kahpeyim adlı kitapları vardır .Ayrıca bir çok Kürdistan eylemlerine katılmıştır.
    Serkan inci.JPG

    Konu başlıkları

    1 Hayatı
    2 Üniversite Yılları
    3 inci Sözlük Süreci
    4 Kitapları
    5 Albümleri

    Hayatı

    15.05.1987 tarihinde istanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Kürt olan şahıs ilköğretimini Orhan Sinan Hamzaoğlu'nda dereceyle bitirdi. ilköğretim yıllarından bu yana bilgisayarla ilgilenirken, ilk şahsi web sitesini henüz çocuk yaşlardayken 2002 yılında ortaya koydu. Ailesi tarafından dağa gönderilmeye zorlandığı halde molotofa olan nefreti yüzünden travestiliğe başladı ve dağa çıkmaktan kurtuldu. Kendisi eli cebinde haytanın tekidir. Hayal ettiği mesleğe istanbul Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'ni kazanarak ulaştığını düşündü. Lise yıllarında okul ve ev mesafesinin uzaklığı sebebiyle günde 2 saat otobüs yolcuğu geçirdi. Fakat gün geçecek kapitalizm ona da gülecektir.Ve parayı bulup geçmişini unuttugunda bile arkadaşlarıyla boğuştuğu swf si ömrü boyunca peşinden gelecektir. Aklında her zaman merak ettiği soru ve sorunlarla yaşayan serkan bunları nasıl cevaplandırırım ve nasıl daha çok para kazanırım düşüncesiyle sürekli uğraş içerisinde olmustur. Fakat parayı bulunca sanılanın aksine değişmiştir. Artık o bizden değildir. Para baboşlarının , evlerinin fiyatlarıyla bizimkinden onlarca alınabilecek tarafa geçmiştir. Kendisi kendine biçtiği normal yaşam mesleğini de ustalıkla oynamaktadır. Kısacası özgürlük adı altında kural tanımazlık adı altında parayı zütürmektir ve başarmıştır. Kırayum ama para bende tarzı yaşdıbını sürdürmektedir. Kürt
    Üniversite Yılları

    Lise yıllarının sonunda ise hayalini kurduğu asıl meslek olan mühendisliğe zekası yetmediği için mühendis olamayacağını anladı. Bu süreçten sonra okul ile arasındaki bağını koparan ve üniversite hazırlık için yazıldığı kursa gitmeyi bırakan Serkan inci yurtdışına yöneldi. Henüz 17 yaşında aldığı bu kararı lisede yakın dostu olan Umut Kullar ile paylaştı ve birlikte Varna Teknik Üniversitesi'ne başvurdular. ilk başta aileleri tarafından kabul edilmeyen bu talep için evden kaçan iki kafadar üniversite tarafından kabul edildikleri haberi geldikten sonra ailelerini de ikna edebilmişlerdi.
    inci Sözlük Süreci

    Lisanı tamamladığı ( 2005:2012 ) üniversitesinde okurken 2009 yılının Aralık ayında inci Sözlük'ü kurdu. inci Sözlük ile birlikte yarattığı diğer önemli bir oluşum olan incicaps sayesinde Türkiye sosyal medyasına kökünden bir değişim getirdi. Kendisi hala inci Sözlük ve alt markaları ile uğraşmaktadır. Bunun yanında şahsi olarak mesleği olan Gemi Makine Mühendisliğini icra etmekte, uzun süreli seferlere çıkmaktadır.
    Kitapları

    insanlığa Lanet (2011)

    Ben Kahpeyim (2011)
    Albümleri

    Kuzi Kere (2010)
    Gezinti menüsü

    Hesap oluştur
    Giriş yap

    Madde
    Tartışma

    Oku
    Değiştir
    Kaynağı değiştir
    Geçmişi gör

    Ana sayfa
    Hakkımızda
    içindekiler
    Rastgele madde
    Seçkin içerik

    Katılım

    Wikimedia Dükkanı
    Bağış yapın
    Deneme tahtası
    iş birliği projesi
    Köy çeşmesi
    Son değişiklikler
    Topluluk portali
    Yardım

    Yazdır/dışa aktar

    Bir kitap oluştur
    PDF olarak indir
    Basılmaya uygun görünüm

    Araçlar

    Sayfaya bağlantılar
    ilgili değişiklikler
    Özel sayfalar
    Kalıcı bağlantı
    Sayfa bilgisi
    Sayfayı kaynak göster
    Dosya yükle

    Diller

    Bu sayfa son olarak 28 Temmuz 2014, 00:08 tarihinde güncellenmiştir.
    Metin Creative Commons Attribution/Share-Alike Lisansı altındadır; ek koşullar uygulanabilir. Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını ve Gizlilik ilkesini kabul etmiş olursunuz.
    Vikipedi® (ve Wikipedia®) kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Wikimedia Foundation, Inc. tescilli markasıdır.

    Gizlilik ilkesi
    Vikipedi hakkında
    Sorumluluk reddi
    Geliştiriciler
    Mobil görünüm

    Wikimedia Foundation
    Powered by MediaWiki
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster